| lvi7 a întrebat:

Buna! De o vreme buna de timp este un baiat care ma cauta cu privirea atunci cand intra in acelasi loc unde sunt si eu prezenta.Se uita fix in ochii mei dar nu are curaj nici sa ma salute.Noi am fost in aceiasi scoala generala deci ne stim oarecum.De multe ori il surprind cu privirea cand plecam spre parcare ca e in urma mea si ma priveste.Si eu sunt extrem de timida si nu incape vorba de a ma baga in seama.De asemenea am fost in vara la un picnic cu mai multi tineri iar un prieten care era cu el a intrat in vorba cu grupul de fete in care eram si eu iar el a trecut pe langa noi, nici nu ne-a salutat.Cred ca avea ocazia sa vina sa vorbeasca cu mine.Ce parere aveti?

9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ai mai prezentat curtoazii d-ăstea, de primadonă

https://www.tpu.ro/......l-care-de/

incă nu te-ai lămurit că nu-l interesezi?

Apropo, câți anișori spuneai că ai?

| AliGab a răspuns:

Ca este mai timid ca tine laughing

| lvi7 explică (pentru AliGab):

Nu e vorba de aceiasi persoana si te rog daca nu poti da un raspuns pertinent sa treci mai departe!

| Kufu95 a răspuns:

Nu îl interesează de tine, de asta nu te salută, poate ție ți se pare că se uită la tine, dar în realitate ăsta este răspunsul.

| lvi7 explică (pentru Kufu95):

Nu mi se pare doar mie.Mi-a mai spus o persoana ca se uita la mine.Primul lucru cand intra pe usa se uita dupa mine sa vada daca am venit.

| Kiran a răspuns:

De ce crezi ca este timid fata de tine in special desi consideri ca comportamentul sau tinde sa exprime o oarecare apropiere calda din partea lui?

Referitor cu salutul unui grup, fiind si timid nu exista o sansa sa o faca nici impins de la spate, dar daca esti sigura ca comportamentul sau este sigur incearca sa ramai undeva singura iar el sa vada asta, cumva sa il fortezi indirect sa se apropie de tine, insa daca nu face asta si scoatem din idee sa faci tu un pas spre el, atunci nu vad necesitatea de a te gandi la ceva despre el.

| 1RealSoul a răspuns:

Poate este timid omul.

| MountainRiver a răspuns:

Păi, dacă ești timidă și spui că și el e, ce pretenții să ai de la săracul băiat?! sad

Dacă ție chiar îți place, dar chiar îți place de el, eu una zic să nu treci cu vederea, să-ți iei tot curajul în brațe și să faci tu primul pas. happy Hai că azi și fetele sunt vânătoare, nu doar băieții.

Dar de aceea zic, "dacă chiar îți place" pentru că dacă nu, nu ar avea rost să mai pierzi vremea cu vorbitul și cu fugitul după, ca apoi oricum dacă se întâmplă ceva să regreți că l-ai mai băgat în seamă. + că și invers poate fi nașpa, adică dacă spui că e sensibil și îl bagi tu în seamă, dar nu ești sure, să nu prindă drag mai mult de tine, zic și apoi să îl faci să sufere.

Dar eu tot te încurajez să o faci. happy În final gândește așa :"Ce am de pierdut?"

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Schiteaza si tu un gest, ca sa stie omul ca merge la sigur.
Un zambet, o privire. Pe urma e usor.