Raspunsul este simplu: tie iti trebuie alt soi de om, lui ii trebuie alt soi de femeie.
"Dragostea... nu cauta ale sale"(Corinteni 13:5). Deci, daca intr-o problema atat de simpla nu puteti lasa fiecare pentru celalalt, atunci dragostea dintre voi e frunza-n vant.
O relatie se bazeaza pe iubire sincera, respect si incredere reciproca.Cand cineva te iubeste se vede din actiunile sale.Pe situl jw.org sectiunea cupluri poti gasi articole utile.
Eu te sfatuiesc sa il lasi TU pe el in pace, i-ai aflat parola de la fb, i-ai citit conversatiile, asta e ceva personal si nu deloc frumos ceea ce ai facut.
De ce sa nu vorbeasca si cu alte fete, vrei sa il controlezi sau ce?
Uite ceva mai concret.E baiat e normal ceea ce face sa nu crezi daca e prietenul tau el nu o sa filtreze cu altele.Astia sunt baietii. Daca tu o sa fii prea posesiva pe el si o sa-l verifici el o sa te paraseasca mai mult ca sigur.Nici tie nu ti-ar placea sa nu mai vorbesti cu prietenii tai(baieti)pentru ca e el gelos.Partea cu cititul mesajelor nu a fost frumos.
Sfatul meu este daca el te iubeste cu adevarat o sa-ti arate si va fi langa tine cand vei avea nevoi.Partea cu fetele incearca sa ignore pentru ca e absolut normal. Daca tu nu esti multumita de aceasta relatie va despartiti si cauta ceea ce iti doresti tu si ceea ce te va face fericita Bafta
Buna, si eu cunosc un baiat de genul. Stii cum e, daca voi cand ati inceput sa vorbiti el era asa, nu stiu daca ai ce sa-i faci, poate sa-l faci sa aiba ochi doar pentru tine. Daca nu era asa si a inceput sa devina fustangiu, e nasol. Voi sunteti intr-o relatie? Adica o relatie serioasa despre care sa stie si parintii si altii, sau doar iesiti asa? Te-as putea ajuta mai mult daca spui si lucrurile astea, bafta oricum!
Daca cu adevarat tine la TINE, atunci ar trebui sa renunte la ele, pentru ca asta te supara pe tine si iti face rau, daca el te iubeste nu ti-ar face rau. Discuta cu el sa puna punct la atitudinea asta.
Ar fi bine sa nu-i arati ca esti geloasa atat de tare k el vb cu fetele, pentru ca s-ar putea sa fie genul ala de baiat care face in ciuda ta.Pe masura ce o sa il cicalesti o sa faca din contra...Incearca sa i spui k nu-ti pasa k el vb cu fete, si ca e treaba lui ce face k tot el o sa regrete la urma, sa vezi ce zice.Iti trebuie doar putina rabdare si eu zic k daca te iubeste se va rezolva problema.E doar un orgoliu a lui de baiat, ca sa vada cum reactionezi tu la fazele astea.
Daca te iubeste va renunta la situri. daca nu va renunta.tu decizi in ce masura ceea ce face el va poate afecta relatia! Refuzul sau acceptul depinde doar de tine.