Daca singura ta legatura cu el este facebook-ul, iti trebuie fie incalcarea principiului tau de a nu intreba direct, fie multa rabdare pana iti spune el. Sau, un nou joc "adevar sau provocare"
Daca țineți legatura pe facebook deja e bine, iar problema din punctul meu de vedere poate fi rezolvata astfel:
Întreabai cel mai bun prieten daca place vreo fata nu garantez trebuie sa îi promiti ceva ca îl vei ajuta sau asa ceva asa el va accepta.Deci noroc.
Dupa cum se comporta iti dai seama analizeaza comportamentu lui fata de alte fete si fata de tine.
altfel nu prea ai cum decat sa-l atingi, sal pupi cand il vezi sal pupi la plecare vezi pe el ce reacti are.
deschizi o discutie despre trecutu vostru si cu putina inteligenta ajungi la prezent il poti face cu usurinta sa afli ceea ce simte.
My blog : http://sucesul.blogspot.it
Nu trebuie sa te joci cu adevarul, minciuna are picioare scurte.La primul proces sotia mea care a intentat divort a adus martori ca eu fac scandaluri dese numai din vina mea, dar nu era adevarat si apoi au recunoscut ca nu este asa pentru ca si eu am avut martori.Si ei au spus ce era cu adevarat.Nu este de joaca cu minciuna ca se descopera.
Mersii :* ne-am intalnit mai multi preteni intr-un punct si am jucat adevar si porovocare si aia faceau misto de noi si nu stiu ce pe acolo, dar in seara aceea am stat amandoi de vorba, si acum suntem impreuna :* Multumesc foarte foarte muult :*