Contează?
Îți place postura de victimă și văicăreala.
Doamne,vai,daca ți-ai da seama că te înșeli...din cauza lui tata am avut probleme toată viața.
Am înțeles. Tu ești perfect!
Nu ai înțeles.Nu sunt perfect!
Am fost internat anul asta in septembrie și octombrie la spitalul din oraș și s-ar putea sa ajung și în noiembrie iar, depinde de ce zice o doamna doctor endocrinolog.
Mama e numai una!
zici ca doar ea are grija de tine.Este indeajuns! Mereu o va face.
Tu daca esti cuminte si iti urmezi tratamentul, grijile ei vor fi mai putine.
Mulțumesc draga mea!
Nul judecați nu suntem în măsura să-l judecam dacă ești bolnav și nu este apt de munca nu trebuie judecată el este conștient de faptul acesta știu și eu și sunt conștient de faptul ca are 28 de ani și mama lui muncește pentru el doar Dumnezeu știe câte trece acea femeie și acest băiețel nu-l judecați și nu va sculați să-l călcați cu vorbe cu cuvinte cu intenție și fapte murdare nu-l necăjiți deja el sărmanul nu-i bine și nici sănătos îmi pare rău pentru el și mama lui și îmi doresc ca Dumnezeu să-l ajute și săi ofere putere să se poate angaja și sa muncească cinstit să-l o ajute pe acea femeie Doamne Dumnezeule
Am 29 de ani și schizofrenie.Mersi.
Am 29 de ani, mersi de ajutor.
Uite asta e cea mai mare greseala a parintilor din ziua de azi.Isi lasa copii sa depinda de ei. Daca nu iti schimbi mediul in care traiesti, daca nu dai cu fundul de greu vei ajunge si tu la varsta pensiei chemand-o pe mama sa ii spuna la domnul doctor ce te doare.Toti care depind de parintii lor vor ajunge niste epave.Relatie parinte-copil trebuie sa fie una de prietenie si intelegere, in niciun caz " doar mama are grija de mine pe lumea asta, eu sunt leguma".Mai mult, crezi ca iti vei mai gasi suflet pereche? Cel mai probabil vei sta cu o fata care vrea sa traiasca toata viata cu druga in sus si va sta si ea pe spatele mamei tale caci tu in momentul in care vei fi intr-o relatie o vei vedea pe fata aia ca si pe mama ta si crede-ma ca nicio fata nu vrea sa adopte un plod
Calm down, omul este bolnav.
anonim_4396 întreabă: