Deci sincer ai o problema! Iti zic ceva numai i-l baga in seama Nu merita.
Si mie mi s-a intamplat aproape acelasi lucru. Am cateva variane:1.incerca sa il uiti, 2. spune-i ce simti, 3.sufera in secret(ca si mine de 1 an si ceva dar crede-ma o sa te saturi pana peste cap), 4. f-al si tu gelos(pune si tu o poza cu un baiat pe fb., 5.imbracate mai frumos, machiazate mai strident. fa-ti o schimbare de luc. Poate o sa reusesti cu una dintre aceste variante.Bafta multa!
Eu zic sa iti dai seama ce vorbesti pentru ca poate face o mare greseala. daca ea isi face o schimbare de loc pentru un baiat e o mare problema. Cine te place e pentru felul tau de a fii. Daca suferi in secret nu rezolvi nimic. Ce-a mai buna varianta e sa il intrebe daca el o mai place sau nu. In caz ca zice nu asta e. Nu poti obliga pe nimeni sa te placa!
S-a întors la tine pentru că a sperat că îi vei da. Dacă a văzut că nu primește, a mers la prima care i-a dat. Poate că sunteți la fel, dar diferența dintre voi e că el nu rămâne gravid iar tu nu te poți lăuda cu numărul de "victime". Poate că nu îți dai seama, dar îl iubești. Dacă poți găsi o metodă de a îi spune asta cu demnitate, atunci nu ai de ce te teme. Va spune fie da, fie nu, dar măcar vei încheia un capitol și vei începe altul.
Imi pare un baiat fara prea multa constiinta de sine. Dar tu ar trebui sa ai, si sa te respecti suficient de mult incat sa nu mai treci printr-o astfel de situatie din nou.