Bună! Doamna îți iubeşte bebele tare mult şi probabil de asta a pus pozele. De când cu tehnologia, mai nou aşa îşi manifestă iubirea rudele noastre.Mie unele îmi distribuie pozele pe Facebook, dar nu le zic nimic, că nu mă deranjează.
Sfatul meu este să porți o discuție cu ea şi să-i spui că momentan e o vârsta fragedă şi nu vrei să îl faci public pe o rețea de socializare. Cu calm totul se rezolvă, nu te panica. Ține minte un lucru, acela că vorba bună e ca mierea, la fel ca tăcerea. Dacă îi explici cu calm, va înțelege garantat. Succes!
E asa greu sa vorbesti civilizat cu ea si sa ii spui sa scoata pozele de pe Facebook?
Ii mai zici odata. Sa se supere. Copilul tau are dreptul la viata lui privata. Ii poti raporta oricand contul si pozele
Poate se sperie aia ca se trezeste cu ban 30 zile, face alt cont, avand deja pozele in telefon le posteaza pe alt cont. Mai bine sa-i ciordeasca telefonul si sa le stearga, desi odata imprastiate pe asa ceva, cine stie pe cate carduri de memorie are si cum o fi avut activat Google Photo sa faca backup la dosarele dispozitivului...
Nu trebuia sa trimiti, dau cand ai trimis trebuia sa ii specifici sa nu le pune.
Vorbeste cu ea si explica-i pur si simplu ca nu esti de acord sa fie puse pe Facebook cu copilul tau si daca ar putea sa le stearga si sa tina poze doar legate de ea care nu implica copilul
Daca i vorbit cu ea si nu vrea sa le stearga, spune-i sotului tau sa ii spuna.
Dar intre timp punete si raporteazale si mai puneti si alte peietene sa faca asta.
Ea ii facuse copilului ei cont de Facebook. Avea doar 4 luni atunci.Si acum de curand a pus poze cu el gol la plaja si i-a blocat contul. Oricum i-a facut altul.Deci,despre ce vorbim...
Daca pus-o goala pe Facebook pe fetita ta nu cred ca are voie. Cred ca se baga politia daca vorbesti cu ei. Vezi sa nu fie pedofila femeia aia
Se poate. Oricine poate fi spre exemplu daca a fost abuzat sexual in copilarie sau alte chestii. Dar nu e neaparat sa fie si cumnata ta asa.
Dar oricum nu are voie sa puna poze cu copilul tau fara sa ii dai tu voie. Spune-i asta. Chiar daca tine la el.
Daca stiai ca a mai facut asta, de ce i le-ai trimis? Tu esti vinovata ca i le-ai trimis.
Spune-i ca te-a deranjat lucrul asta si poate le va sterge de pe site.
Am zis ca nu fiu nesimtita.Trimisesem la toate neamurile...
Dar uite ca ea a fost nesintita. De ce te deranjeaza asa de mult? Ca doar nu sunt niste poze indecente.
3.
Un baiat din prima casatorie si doua fete din a doua casatorie.
De ce?
anonim_4396 întreabă: