| SexyGirlSweet1998 a întrebat:

Deci..sa incep cu inceputul happy! De 2 luni de zile am un prieten(iubii). Iar in ultima vreme s-a cam racit si zice ca eu il insel si chestii de genul. Nu fac absolut nimic, nu stiu ce il face pe el sa creada lucrurile astea..Help,nu vreau sa-l pierd. Mentionez eu fac in curand 15, el are 16 jumate. FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Latinmoon a răspuns:

Buna!
Incearca sa vorbesti cu el si sa-i zici ca ti foarte mult la el...
Incearca sa te apropii de el si sa vezi cum reactioneaza, spune-i ca ti-a fost dor de el, poate asta asteapta.
Te pup! :*

22 răspunsuri:
| LisaZafre a răspuns:

S-ar putea ca el sa vrea sa se desparta de tine si si nu stie cum sa iti spuna, de asta cauta motive happy

| TheFucker a răspuns:

Pai in primul rand ar trebui sa ai o discutie deschisa cu el, sa il convingi cat de cat ca nu il inseli. Daca nu te crede si insista pe tema asta, atunci (parerea mea) cred ca ar vrea sa se desparta de tine.

| OoKidaLoveoO a răspuns:

Este gelos, tipic pentru un baiat de 16 ani. Poti sa ii dovedesti ca nu esti cu nimeni altcineva.Ori il convingi. Daca nu ai cum sa il faci sa se razgandeasca ori inca ii place de tine asa de mult incat ii este frica sa nu te piarda ori vrea sa va despartiti. Poate si un prieten este de vina care poate te place si a zis doar ca sa se desparta de tine.unt multe posibilitati, chia daca le stiu nu pot sa ti le insir aici XD.Incearca ce iti vine in minte si incearca si faza cu pretenul, intreaba sa vezi daca acest prieten chiar exista.Atat am de spus aici! Noroc! happy

| KoNeTi a răspuns:

Asta se intampla cand cineva se plictiseste de persoana iubita. El cred ca vrea sa te faca pe tine sa te desparti de el. Daca nu vrei asta fi romantica cu el.

| cupydo0n a răspuns:

Este posibil ca el sa spuna acest lucru pentru a scapa de tine iar povestea sa fie cu totul alta si sa nu il inseli tu pe el ci te inseala el pe tine. Se poate sa fi gasit pe altineva si sa-i fie greu sa iti spuna treaba asta asa ca iti spune ca tu il inseli pentru ca tu sa renunti singura.
Daca stii ca tu chiar nu ai incercat sa il inseli nu ai de ce sa iti para rau.
Daca continua asa nu are rost sa mai stai cu el. Nu s-a terminat lumea. Sunt milioane de barbati, ai de unde alege.

| Sergiu1996 a răspuns:

Esti prea mica, avand 15 ani, chiar numai dragoste pur teoretica sau aspectul voluptatii este in mintea voastra? Chiar nu intelegi ca pana la 18 ani,omul se formeaza ca element de distingere a raului si a binelui,acumuleaza experienta din mai multe domenii. Crezi ca esti suficient experimentata ca sa te asumi individual intr-o relatie factice cu cineva? Eu nu cred, dar aici, e vorba de mult mai mult, varsta conteaza, insa conteaza si ce mai circula prin constiinta ta, bafta...

| drogh a răspuns:

Draga mea, analizeaza mai bine aceasta situatie. Esti sigura ca el nu cauta motive sa va despartiti? Poate ca se simte cu musca pe caciula si incearca sa il abandonezi cat mai repede. Mai bine ar fi sa il urmaresti putin sa nu ai niciun dubiu. Trecand la o alta parere, daca nu se adevereste prima, eu as zice sa petreci mai mult timp cu el si sa nu existe momente in care sa-l lasi in pace. Poate doreste atentie avand vreo problema si vrea sa ii fii aproape. Dragalaseste-l, intalneste-te mai des cu el, fii cat mai comunicativa.

| schmoll a răspuns:

Ceauhappyfie el vrea sa se desparta de tine,fie te iubeste prea mult si gelozia il cuprinde,poti afla doar daca vorbesti deschis cu si i spui ce-ai pe suflet,nu tine nimic in tine ca te va afecta, si daca tot asa continua, nu e pentru tine, si nu iti face griji cineva mai bun va aparea, mereu se poate schimba ceva in viata ta

| PisicaDragutza3 a răspuns:

Miauuu! Buna. Pai cred ca ori vrea sa te desparti de el ori vrea sa vada cum rezist, ORI e gelos ca nu ii spui totul. Eu zic sa-l iei si tu macar o 1 zile (2 maxim) cu arbortarea lui sau mai bine zi-i lui intr-o zi, asa afli daca vrea sa te desparti de el. Crede-ma!
Scuze daca nu ti-am fost de ajutoor MIAU!

| SexyGirlSweet1998 explică (pentru PisicaDragutza3):

Mersi si miauu happy

| PisicaDragutza3 a răspuns (pentru SexyGirlSweet1998):

happy Add? Vreau sa fac eu ceva. SECRETE de pisici MIAU devil

| PisicaDragutza3 a răspuns (pentru Sergiu1996):

Sora mea a avut primul iubit la 14 fix. No COMENT! dRAGOSTEA NARE LIMITE BAIETE! :3Miouu.

| Sergiu1996 a răspuns (pentru PisicaDragutza3):

Fetito, aici poti sa ai iubit/iubita si la 9 ani,eu zic de valoarea dragostei, pentru voi un prieten/o prietena se schimba la un anumit interval de timp. O prietena, trebuie sa fie numai una, maxim 2, dar odata ce te legi de ea, aceasta este o parte din sufletul tau si mai departe... Cred ca esti prea mica sa intelegi,...

Dupa cele relevate de tine, se observa natura ta de a trata ceva fara luciditate, bafta...

| PVAAVU a răspuns:

De ce nu-l intrebi ce are? Stai sa ghicesc:l-ai intrebat, dar n-a vrut sa-ti spuna. Spune-i ca iti pare rau si ca nu vei mai gresi.

| Visecolorate a răspuns:

Ori a auzit cine stie ce ori cauta motive sa va despartiti. Incearca sa porti o discutie deschisa cu el. E singurul care te poate lamuri.

| PisicaDragutza3 a răspuns (pentru Sergiu1996):

Mama HAI. datu esti prea serios sti? Ar trebui sa ii iei locu lu Obama laughing Trebuie sa fi si tu mai distractiv. de aia nai tu o iubita (SUNT SIGURA) happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am citit mai jos si eu am 16 ani si sa fiu sincer daca imi place de o fata mai mica ca mine stau cu ea pana incep sa tin la ea apoi o las daca o fac frumos ai dau motive sa se desparta de mine, prima parere care mi-am facut-o din ce am citit si am vazut cum ai descris problema este ca a realizat ca il iubesti si nu vrea sa te raneasca si de aia iti da motive de ceara vrea ca tu sa te desparti de elwinking pacat pentru voi prea tarziu daca deja il iubesti, mai exista si a 2 a varianta care te iubeste el pe tine atat de mult si tu nu ai spui lui totul despre ce faci si atunci se raceste si vrea sa vada daca tu tii cu adevarat la elwinking iti dau un sfat daca o sa te desparti de el si o sa te combini, numai pune suflet cel putin cu urmatorii 2 3 baieti care o sa urmeze apoi o sa te acomodezi si nu o sa mai ai nevoie de sfaturi, stai si tu cu ei pana incepi sa tii la ei apoi despartate de ei pentru ca o sa suferi stii noi baietii suntem mai tari si trecem mai usor peste rari sunt baietii care pun suflet poate ca i-a placut de tine si acum s-a plictisit nu stiu vezi si tu ai grija daca treci peste asta iti spun numai te indragostii

Mai bine spus inca nu am...

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

Ai 15 ani, habar n-ai ce-i aia iubire. La varsta ta stresul ar trebui sa fie in ce liceu sa intrii sau cum sa treci clasa la matematica.

| SexyGirlSweet1998 explică (pentru MultPreaInteleptulTractorist):

Am media 8 la matematica, nu-ti face grija!winking

| Clwu_Claudia_1999 a răspuns:

Ce naiba inseamna "iubii" pentru voi?
Este o varsta frageda..nu merita sa vi-o riscati de acum!"Iubii" Doamne chiar nu pot sa va inteleg!