anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci, sunt foarte nedumirita cu privire la crush-ul meu. Habar nu am ce sa mai cred, sincer, asta a cam pus capac la toate si nu concep de ce, sau daca dreptate sau nu, pur si simplu nu stiu cum sa interpretez aceasta sitiatie. Deci, de vreo acum 3 luni, un baiat m-a salutat,iar eu i-am raspuns, crezand ca e asa, in joaca. Dupa au urmat lungi priviri in liceu, dar nimic mai mult. Iar ieri, dupa ce l-am ignorat total timp de o saptamana, eu si cu prietena mea, trecand pe hol "prin" grupul lui de prieteni, pentru ca acaparau tot holul, un prieten de-al lui a ridicat mana sa batem palma, desi nu ii cunosc pe niciunul dintre ei, am ignorat, iar cand am ajuns in dreptul lui, si el a ridicat mana sa batem palma, insa am ignorat, iar apoi el mi-a spus "Bunaaaa", coborandu-si vocea, printr-un ton mai gros, aproape batjocoritor, cel putin asa mi s-a parut, ca isi bate joc de mine. Acum, nu stiu ce sa cred. Voi ce credeti? Dau funda celui mai explicit raspuns. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

Eh,i-ai ranit orgoliul ignorandu-l. laughing Asta l-a deranjat. Tocmai din motivul asta reactioneaza in modul ala. Poate ar fi bine sa lamuriti situatia si sa vorbiti. Sa inteleg ca tu nu vrei sa ai nimic cu el?

| 010101012 a răspuns (pentru Sanusperiniciodatalamaibine):

Nu chiar....adica, imi place de el, de modul lui de a fi, insa sunt prea timida sa merg si sa vorbesc cu el. Imi este atat de teama de esec, ca nu pot sa merg nici in liceu singura, decat insotita de o prietena. Nu stiu, mai ales ca nu il cunosc, nici macar nu am facut cunostinta, plus, sunt fata, nu indraznesc

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

"cu privire la crush-ul meu" mama ei de limba romana

| mihai69 a răspuns:

Părerea mea e că nu știi nici să vorbești, nici să scrii prea bine și din cauza asta n-am prea înțeles mai nimic din polologhia de mai sus.

| SkyPilot a răspuns:

Daca vrei un baiat serios, cauta in alta parte.

| OoBunnyoO a răspuns:

Probabil s-a simtit deranjat pentru ca l-ai ignorat.

| 010101012 a răspuns:

Daca nu imi intelegeti exprimarea, desi mie mi se pare destul de explicita, iata aici "traducerea": ideea principala a ceea ce am scris mai sus este ca sunt nedumirita cu privire la gestul sau. Am trecut pe hol cu o prietena, iar unul din prietenii sai a ridicat mana sa batem palma, desi nu il cunosteam. Cand am trecut pe langa el, acesta a repetat gestul, insa, la fel ca prima data, am ignorat. Iar dupa cateva secunde il aud ca imi spune un "Bunaaa" pe un ton mai gros, ca si cum m-ar ridiculiza. Ati inteles acum?

| mihai69 a răspuns (pentru 010101012):

Ei acum am înțeles.
Și care e de fapt întrebarea? Dacă făcea mișto de tine? mie cam așa mi se pare. Dar dacă tot îl ignori, ce importanță are?!?