Eh,i-ai ranit orgoliul ignorandu-l. Asta l-a deranjat. Tocmai din motivul asta reactioneaza in modul ala. Poate ar fi bine sa lamuriti situatia si sa vorbiti. Sa inteleg ca tu nu vrei sa ai nimic cu el?
Părerea mea e că nu știi nici să vorbești, nici să scrii prea bine și din cauza asta n-am prea înțeles mai nimic din polologhia de mai sus.
Daca nu imi intelegeti exprimarea, desi mie mi se pare destul de explicita, iata aici "traducerea": ideea principala a ceea ce am scris mai sus este ca sunt nedumirita cu privire la gestul sau. Am trecut pe hol cu o prietena, iar unul din prietenii sai a ridicat mana sa batem palma, desi nu il cunosteam. Cand am trecut pe langa el, acesta a repetat gestul, insa, la fel ca prima data, am ignorat. Iar dupa cateva secunde il aud ca imi spune un "Bunaaa" pe un ton mai gros, ca si cum m-ar ridiculiza. Ati inteles acum?
Nu chiar....adica, imi place de el, de modul lui de a fi, insa sunt prea timida sa merg si sa vorbesc cu el. Imi este atat de teama de esec, ca nu pot sa merg nici in liceu singura, decat insotita de o prietena. Nu stiu, mai ales ca nu il cunosc, nici macar nu am facut cunostinta, plus, sunt fata, nu indraznesc