Mai bine le spui, da mai multe detalii ca sa stim de ce nu vor ai tai sa fi cu el, poate ei au dreptate
Faza e ca si eu as fi vrut sa fiu cu mai multi baieti, dar ai mei mai ales fratele meu nu ma lasa.Asa ca am renuntat, adica decat sa ma cert cu fratele meu mai bine ma cert cu acel baiat.Tu ar trebui mai intai sa te gandesti daca merita sa te pui pe bune cu baiatul respectiv si daca merita sa il ti ascuns de parintii tai.Adica parerea mea ar fi sa nu te certi cu parinti tai pentru un simplu baiat, iar daca tu chiar il iubesti si el te iubeste incercati sa vorbiti cu parinti tai si sa ajungeti la o intelegere.DECI mai bine te sfatuiesc in niciun caz sa nu il ti pe baiat ascuns de familia ta. oricum bafta si ai grija ce faci, sper ca am fost de ajutor :*.
Idea e ca nu au cum sa afle daca esti precauta adica daca ai tai umbla pe fb nu pune intr-o relatie cu., sau sa nu te conduca acasa prea des pentru a nu da de banuit, intalnitiva cat mai departe de casa etc. Dar mai intai gandeste-te daca merita sa faci asta si sa te ascunzi de parinti tai pentru un baiat
Pai asta e problema ca nu o sa inteleaga, de cate ori vorbesc cu ei ceva nu ma asculta incep sa tipe
Am uitat sa mentionez cu parintii mei nu ma pot intelege, nu ma asculta pana la capat si incep sa tipe, am mai incercat dar in zadar
Ai putea sa le supi ca nu stiu iesi afaara cu (si zici o prietena in care ai incredere ca nu te da de gol) ca doar nu or sa stea parinti tai sa te urmareasca