| carmen44 a întrebat:

Buna dimineata. Fetita mea s-a racit si imi vorbeste pe un ton nervos de cand s-a casatorit. Nu stiu cum sa ma mai comport,acum recent am fost in excursie la Arsenie Boca cu ei, de atunci ginerele meu nici buna ziua nu mai imi da. De ce? Pentru ca eu sunt bolnava de anxietate si mi-e frica de viteza si pe drum am fost foarte speriata, ce vina am eu ca sunt bolnava?

Răspuns Câştigător
| AliGab a răspuns:

Doamna Carmen. Depinde de cum ati reactionat la viteza. Daca stiti ca ginere conduce cu viteza, evitati sa va mai duceti cu masina cu ei. Sunt o gramada de pelerinaje care se fac cu oameni de varsta dvs la parintele Arsenie Boca si pe la manastiri.
Incercati pe cat posibil sa evitati sa va certati cu ei. Sunt nervosi, lasati-i, ca le trece lor. Cereti-va iertare daca ati gresit (ca cel mai intelept cedeaza primul) si vedeti-va de viata in continuare. Pe de alta parte, vorbiti cu Dumnezeu si cu Maica Sa despre copii dumneavoastra (fiica si ginerele) si sa vedeti cum acestia se vor imbuna.
Pace si liniste va doresc

5 răspunsuri:
| ABCD122 a răspuns:

Nu stiu ce sa spun.
De asta s-au suparat? Pentru ca esti bolnava?
Probabil ca el s-a enervat din cauza asta, acasa i-a spus fiicei dvs., iar aceasta s-a supărat si ea.

| Felys a răspuns:

Cu siguranta ati facut referire la viteza sau altceva ce i-a deranjat, de acum ei formeaza o familie si nu vor sa mai fie batuti la cap de parinti, e timpul sa nu mai incercati sa va impuneti vointa ca nu mai merge, nu mai dati vina pe boala si aveti grija la comportament in prezenta lor

| carmen44 explică (pentru AliGab):

Multumesc

| AliGab a răspuns (pentru carmen44):

Cu drag happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problema este in relatia lor, exista ceva ce ii macina, ce le tulbura linistea din cuplu.D-voastra nu aveti nicio vina, doar ca ei trebuie sa-si descarce nervii cumva si incasati cateva lovituri.Iertati,asa face orice mama!