Da, să nu-i mai asculți doar nu-i asculta și gata cu timpul o să te deprinzi.
Trebuie o distantare urgenta de tot ceea ce iti face rau.Din pacate lumea nu priveste cu ochi buni daca esti fericit.Ar trebui sa fii tare pe pozitia ta si 1-sa nu te intereseze parerea nimanui pentru ca fericirea e o pasare foarte rara ce nu t-i se da de multe ori in viata uite eu sunt vaduva de 10 ani si aici stau singura ca nu gasesc potrivire deci nu cumva sa lasi din mina ceea ce ai gasit 2-distanteaza-te de toata lumea ce nu iti vrea binele nu mai sta de vorba cu nimeni care iti face rau.Eu in mod sigur as lupta cu toata forta daca cuiva nu i-ar conveni ca sunt fericita si i-as zice sa vada de viata lui.
Este chestia ca e vorba de un barbat care imi facea avansuri,asa zisa mea prietena buna ia trimis fostului sot mesaj ca mi-am gasit pe cineva,acum de cand am inceput sa ma afisez cu actualul nu le mai convine nimic, discutii care au fost purtate sunt negate, eu par o mincinoasa, iar pe mine ma seaca sa stiu ca toti sunt in potriva noastra, plus ca actualul iubit s-a saturat si el de atatea imbarligaturi si deja vrea sa se indeparteze de toti incluzandu-ma si pe mine, sunt terminata ma simt de parca toata lumea e impotriva mea de parca toti se uita ciudat la mine si ma barfesc
Sfatul meu e sa te maturizezi, mentalitatea asta ma duce gândul la un copil care nu știe ce înseamnă viata
Soluția e limpede ca apa, depărtează-te de oamenii toxicii
Și fapule ca el e mai mare cu 10 ani nu are relevanta, pentru ca ești om matur nu copila de 15 ani cu unul de 20 de ani, nu are sens sa îți pese de ce zice lumea asta e tâmpenie
Are sens, atata timp cat ies din scara blocului si toti isi dau coate si ma privesc de parca as fi o paria a societatii
Pai tu nu vezi unde este problema? Deci te simti bine cu barbatul acela langa tine, dar cu restul oamenilor nu. Adica... fericirea data de persoana respectiva este mai mica fata de nefericirea cauzata de persoanele care vorbesc. Ceea ce inseamna ca tu esti nefericita.
Pai cum sa crezi asta? :/ tu stai cu acele persoane sau cu persoana de care te-ai indragostit. Unde ai mai auzit tu sa te culci suparata seara din cauza vorbelor? Gura lumii?
Zau asa... fii mai puternica. Ce daca daca vorbeste lumea? Pai ce altceva sa faca. Lumea o sa iti zica sa faci ceva sau altceva si tu asculti? Parerea ta cand? Aceste pareri nu ar trebui sa conteze pentru tine. Nu esti robot.
Daca te-ai detasa, nu ti-ar pasa. Fa ceea ce te face sa te simti bine, nu mai asculta la lume. Doar cei slabi o fac.
Bafta si multa intelegere alaturi de noua persoana. ^_^
Pai se indeparteaza ca te vede secatuita si ca dai importanta vorbelor daca ar simti ca nu te intereseaza si esti decisa linga el ar avea o alta atitudine trebuie sa inveti sa nu te intereseze parerea nimanui cand e vorba de fericirea ta ok ti-ar fi mai usor daca mama sau o prietena ar fi de partea ta dar si eu in decursul anilor m-am vazut nevoita sa ma afirm si sa ma mentin tare pe pozitie (sunt vaduva deja de 10 ani)si sprijinul puternic o poti avea in credinta -asta m-a ajutat si pe mine.
Buna ziua, aseara el a pus punct relatiei cu mine pe motivul ca familia lui (fratele si cumnata) nu sunt de acord cu mine in schimb parintii lui ma plac, i-am spus ca nici ai mei nu sunt de acord cu el dar nu ma intereseaza atata timp cat eu il plac pe el nu ma intereseaza ce zice mama sau tata, in schimb mi-a zis ca el nu poate sa stea iar suparat cu fratiso si nu vrea sa se complice ca mai bine punem punct acum decat mai tarziu
Daca stati in chirie plecati in alta zona. Altfel trebuie sa puneti la respect vecinii
Lumea te brfeste deoarece ei probabil nu pot sa inteleaga cum de ti-ai facut o relație asa repede, ca poate nu ti-a pasat de fostul soț sau find vecin, cunoscut sau apropiat respectivul trag concluzia ca tu l-ai înșelat pe fostul până acum cu actualul si de aceia v-ati despărțit.Lumea din lipsa de ocupație si barfa e capabilă de orice.Sau poate ei stiu ceva despre el ce tu nu sti, poate mai umbla asa si cu altele sau are un trecut mai ciudat.
Am văzut comentariile tale si din cate observ oricum nu prea merita sa iti bati capul, el oricum nu vrea ceva serios, sau cel putin nu a apucat să simtă ceva pentru tine având în vedere că se lasă asa influentat de oameni.
Ce varsta ai?
Atunci scuze dar oricit de mult il iubesti renunta ca e barbat slab daca un barbat nu stie sa lupte pentru o femeie inseamna ca nu o iubeste suficient si chiar e pacat sa tii la un om care nu te merita.Nu te merita ca e slab sa lupte pentru tine si asta inseamna ca nu te iubeste suficient.Stiu ca doare, doare tare dar va trece.Nu stiu citi ani ai dar stiu ca daca te inscrii pe matrimoniale.ro o sa primesti mesaje cu duiumul de la barbati nu o sa stii la care sa raspunzi si o sa vezi ca exista inca interes si inca nici nu putin pentru persoana ta, o sa ai de unde alege.
Ignora si traieste-ti viata pentru ca ai doar o viata si nu merita sa o irosesti. Imagineaza-ti ca traiesti in o alta tara. Crezi ca vecinilor le pasa ce faci tu? Nu! Asa ca traieste-ti viata!
Succes!