| RobertG101 a întrebat:

Buna dimineata. Sunt un tanar de 23 de ani, stau deocamdata in Iasi, invat la o postliceala privata si cred ca mi-a venit timpul sa-mi gasesc si eu fericirea. Nu vreau sa o numesc "jumatate" deoarece ma consider un intreg, ci mai degraba suflet pereche. Planul meu este sa-mi expun *marfa* la un grup de persoane ce au *aproximativ* aceleasi interese ca si mine, numai ca gasirea unui asemenea grup este pe atat de greu ca si personalitatea mea, de altfel. Eu vreau o relatie serioasa si nu cred ca e imposibil sa gasesc persoana dispusa pentru asta. Stiu ca in curand se va face un grup de oameni care sufera de anumite probleme mentale, (si eu am suferit dar acum totul este sub control) si ca as fi dispus sa aleg de acolo o persoana potrivita.
Dar daca mai stiti persoane feminine tinere din Iasi dispuse de o relatie serioasa si nu prea au succes, sa le ziceti de mine.
Eu sunt un om rational cu defectele lui, nu prea pun pret pe lucruri materiale dar stiu sa ma ingrijesc, sa fac curatenie si sa am simtul responsabilitatii. Nu imi place sa dansez, sa merg la chefuri, ci mai degraba sa stau acasa si sa ascult muzica relaxanta sau sa citesc lucruri ce m-ar putea ajuta, sa ma uit la film, sa ma plimb cu cineva in natura etc.
Iar intrebarea mea este: stiti pe cineva dispus de o astfel de relatie?

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Intrebarea ta este potrivita pentru un site de matrimoniale. Nu cred ca utilizatorii TPU sunt petitori de meserie. A te considera un „intreg" reflecta faptul ca esti putin cam egoist in ceea ce priveste o relatie de iubire.

Răspuns utilizator avertizat
| darrio2007 a răspuns (pentru RobertG101):

Pentru a-ti face o relatie nu există reguli scrise. Cand spui ca nu ai respinge pe nimeni e clar ca te simti pe ultima sută. Ai accepta pe oricine. Dar nu e chiar asa. Ca sa gasesti fata potrivita trebuie sa ai ceva relatii la activ. Să poti face o comparatie. Tu deja ai 23 de ani. Va trece ceva timp pana vei gasi pe cineva potrivit pentru tine.

| cristimihailov a răspuns:

Ce ar fi daca ai incepe chiar cu primul pas: sentimente.ro?

| dragonmagd a răspuns:

Eu...Dar sunt prea departe de Iași și sunt mai bătrână decât tine! Mult succes in căutările tale!

| Jack99 a răspuns:

Salut. Eu zic ca planifici prea mult. Pur si simplu odata vei intra in vorba cu o fata si o sa aveti amandoi senzatia ca sunteti pe aceeasi lungime de unda, si veti vorbi mult, veti rade impreuna si de acolo vor aparea si sentimentele. Daca este si atractie fizica, atunci o sa fie si mai bine. Asta e parerea mea, sper ca te-am ajutat, bafta! happy

| Angelostietot a răspuns:

Nu stiu, dar pereche o sa apara intr-o zi si stiu ca o sa ai succese.

| anonimg a răspuns:

Nu lua in seama toate raspunsurile nepotrivite care le primesti. Chiar si critica trebuie sa fie intotdeauna din aceea constructiva care te poate ajuta, si nu distructiva. Pe oamenii care au cu adevarat probleme mintale ii recunosti usor dupa raspunsurile distructive pe care le primesti din partea lor.
Niciun om nu-si cunoaste viitorul, chiar daca si l-ar planifica cu lux de amanunte. De aceea este bine ca atat prezentul cat si viitorul sa il incredintam lui Dumnezeu.
Mai inainte de a intra intr-o relatie trebuie sa fii tu pregatit pentru aceasta. Pentru ca odata ce te-ai imprietenit cu cineva si nu va potriviti, atunci apare suferinta. Si trebuie evitata suferinta pe cat posibil. Tocmai de aceea o relatie se face cu un scop, cu o tinta: casatoria. Caci daca relatia nu are tinta aceasta, atunci este ca si cum v-ati sui amandoi intr-o barca si v-ati lasa purtati de valurile oceanului fara o destinatie anume. Ar fi naufragiu chiar de la inceput.
De aceea trebuie sa te intrebi: "Sunt eu pregatit pentru casatorie? Am eu o casa si un loc de munca prin care sa imi pot creste familia?"
Mai bine suferi de unul singur pentru o perioada de timp, decat sa suferi in doi pe perioada poate si mai mare. Cineva ti-a recomandat site-uri de matrimoniale(nu zic ca sa nu intrii pe ele). Sunt sigur ca majoritatea femeilor de pe aceste site-uri au fost casatorite o data(la fel si barbatii). Relatia(casatoria) lor a fost pentru o perioada limitata de timp, deoarece multi s-au casatorit din egoism ca sa fie ei fericiti, iar altii au facut-o doar ca sa nu mai fie singuri. Este adevarat ca asa am fost creati -cu nevoia de a trai impreuna cu cineva; dar noi trebuie sa intram in relatie nu ca sa fim noi fericiti, ci ca celalalt sa fie fericit. Multi copii sufera din pricina relatiei rece dintre parinti.

Mesajul aceasta nu este ca sa te descurajeze. Nu trebuie sa te descurajezi din pricina lucrurilor care iti lipsesc -fie casa, fie servici, fie femeia caruia ii duci dorul, chiar daca nu o cunosti inca. Te incurajez ca sa mergi pe mana lui Dumnezeu. Spune-I: "Doamne, daca m-ai adus la viata pe pamantul acesta, atunci da-mi Te rog si un rost aici. Vreu sa ma simt implinit pe deplin."

| RAY a răspuns:

Sincer esti o persoana foarte plictisitoare nici eu ca baiat nu as vrea un prieten ca tine zici ca esti strabunicamea sincer,daca as fi fata as vrea un barbat frumos,inalt, cu muschi, hotarat care sa ma proteeze sa fie amuzant sa ma duca in tot felul de locuri, sa am ce discuta cu el sa nu fie obsedat de o relatie, sa aiba un job bun etc

| RAY a răspuns (pentru RobertG101):

Multumesc de vot, imi dovedesti ca ne afemeiam pe zi ce trece asta e