Buna Maria,
E o poveste impresionanta dar care de obicei sfarsiturile nu sunt cele mai placute.
E adevarat ca tu ai inceput sa-l iubesti deoarece el iti dadea atentie 100% acum 12 ani si facea lucruri care nimeni nu le-a facut. Deoarece nu s-a concretizat din diferite moduri tu ai ramas cu acele dorinte in suflet chiar daca ai avut relatii dar in interiorul tau faceai comparatii cu el.
In trecut el te iubia sau cel putin a simtit pentru tine dar cu timpul si e imposibil sa nu se mai schimbe iar el acum nu mai are situatia avuta atunci si acum e nemultumit de ceea ce are. Cand a auzit ca esti indragostita de el si ai ramas singura te-a bombardat cu telefoane iar alte lucruri deoarece nu isi doreste sa fie singur si nu neaparat ca te iubeste.
Daca te iubea face in asa fel incat va intalneati. Iti cerea poze, iti trimitea poze, incerca sa vada ce este nou viata ta. Ceea ce a facut el cand i-ai cerut o poza e clar ca pentru el tu nu esti o prioritate ci pentru el prioritatea e sa le arate parintilor ca poate si singur.
La fel eu cred ca pe tine te vede doar un trofeu pe langa banii pe care spera sa-i castige pentru a avea o imagine buna.
Nu cred ca simte lucruri pentru tine foarte multe... poate doar ceva din trecut dar care sunt ca un vis de a avea o acadea si cand o ai si o gusti... te saturi de ea.
Este evident ca atunci cand erati mai tineri,te iubea,dupa cum ai spus tu, se uita mereu la geamul tau chestii dintr-astea.Dar chestia e ca eu cred ca acum, cand sunteti ambii mult mai mari ca atunci, si el are nevoie de bani, nu il intereseaza decat asta...asta este doar parerea mea.dar daca intr-adevar te iubeste, ar trebui sa faca si el eforturi sa vina sa te vada, sa trimita poze cu el. unii baieti sunt mai putin indiferenti.Deci,ori il intereseaza banii, ori este prea rusinos si indiferent...
O poveste de dragoste foarte interesanta, parerea mea este ca si el te iubea in trecut dar era prea mandru de el sa o recunoasca si probabil ca si el se gandeste in continuare la tine pentru ca sti ca se zice ca dragostea nu se uita dar nu cred ca stie cum sa se comporte cu tine din pacate parerea me a