Întrebare recomandată | IonelaS12 a întrebat:

Doresc și eu niște ideii daca se poate. Stau cu iubitul meu intr-un apartament inchiriat și mai avem un coleg de apartament fiid colegul de muncă al iubitului meu. Ei bine, pe mine ma enerveaza acel idivid deoarece nu strange dupa el nici macar dupa ce mananca. De cand a inceput sa stea el aici bucataria este un haos continuu, iar eu nu suport dezordinea. Dar nici dupa el nu imi convine sa strag si isi mai lasa si hainele murdare in mijlocul băii. Se plimba incaltat prin toata casa, iar eu ca fraiera matur si spal pe jos zilnic si faza e ca noi i-am explicat de la bun inceput ca ce murdareste el spala sau daca are nevoie de o chestie dupa ce o foloseste sa o duca la locul ei, dar degeaba. Asa că, cum ar trebui sa il fac sa stranga dupa el?

14 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Da i-ai zis strict? bă omule nu ne convine că lași vase, că faci mizerie pe jos etc? dacă da și tot la fel face îi spui nu ne convine cum trăiești aici, dacă nu -ți schimbi obiceiul îți cauți să stai cu altcineva

| IonelaS12 explică (pentru Adry05):

Da i-am zis strict.dar degeaba. O sa vedem cum se comporta zilele astea. Ca am decis ca tot ce murdareste el sa ramana fix asa. daca nu le spala el, nici eu nu le mai spal si ce nu baga in frigider sa ramana pe masa sa se strice. daca nu ia atitudine in 2-3 zile cred ca, cu siguranta o plece de aici.

| Dyalema a răspuns:

Cu nesimțiți de ăștia nu are rost să îți bați capul. Arată-i ușa cel mai bine.

| Nemessys a răspuns:

Voi cred ca nu intelegeti ca ceea ce spuneti aici, trebuie de fapt spus persoanei in cauza. Nu noi facem mizerie in apartament incat sa ne spui noua, ci el face mizerie deci spune-i lui. E foarte simplu. Spune-i si prietenului tau. Eu in locul vostru as face pe parintii cu el, l-as fi bate. Daca si-ar lasa farfuria nespalata, m-as duce la el in camera si l-as lua cu forta pana in bucatarie, i-as arata farfuria,, uite, asa se sala?". Si nu l-as lasa sa plece de acolo pana cand nu si-o spala.
Atat timp cat nu vorbesti cu el si nu-l pui la punct, nu o sa se rezolve nimic.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Va muti in alt apartament si aia e, nu e nevoie sa faci educatie cu el

| Ely1234567 a răspuns:

Spune-i iubitului tău sa vorbească cu el sa îi spună ca nu va place ca face dezordine și după nu face, iar curățenie cum a fost până la urmă tu nu ești servitoarea lui.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Eu nu inteleg de ce trebuie sa stati voi doi cu colegul acela, voi trebuie sa va mutati intr o garsonieră doar tu si prietenul tau atit voi doi, fara alt coleg, sau din cauza banilor suprti tu măgăriile ăluia, ce varsta ai tu si prietenul tau? Muta te urgent si lasa l acolo singur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Când am citit începutul întrebării am crezut că e ceva pervers. Ar putea sa ii zici pur și simplu sau sa faci cumva sa îl evacuezi

| Adry05 a răspuns (pentru IonelaS12):

Omu ăla e obișnuit să trăiască în mizerie, te asigur că n-o să-l deranjeze ca pe voi că nu mai strângi după el, o să-i atragă atenția dar slabe șanse să și pună mâna să facă ceva.

| anonimg a răspuns:

Numai daca ati fi fost rude ati fi putut locui toti trei impreuna.
Nu se cade sa locuiesti nici cu iubitul tau impreuna; cu cat mai mult nu ar trebui sa existe in casa un al treilea barbat, chiar daca voi ati fi fost casatoriti.

| MariaEcaterina99Y a răspuns:

Îl dati afara dacă nu face ce ar trebui sa faca. Sincer, nu are rost sa ți Bati capul cu el. Eu cel puțin asa as proceda in locul vostru.

| IsabelaIssa a răspuns:

Păi în primul rând tu ai greșit pentru că "l-ai întreținut" până acum. Genul acesta este profitor și consideră că ești femeie, să faci, că nu e treabă de bărbat. Dar cred că prietenul tău ar trebui să discute cu el, să îi spună că nu e de acord ca tu să strângi după el. Iar voi în cuplu ar trebui să faceți treburile casnice împreună, căci asa este normal, și poate se simte și el când vede că voi faceți și el stă.

Răspuns utilizator avertizat
| cristimihailov a răspuns:

Nu ii mai dai pasarica prietenului tau daca ala mai sta prin casa.