Ia-o incet. Daca v-ati cunoscut aici, probabil are anumite indoieli in privinta ta. Dar va intelege cu timpul.
Nu m-am referit la tine, acum poti sta linistita
Nu vreau sa te supar dar nu te place si esti disperat si degeaba i dai ca asta nu schimba cu nimic situatia, ce varsta ai?
Heii. Mai mult ca sigur fetei ii este cam teama de tine, o explicatie ar fi ca poate nu are suficienta incredere in tine. Poate a avut anumite intamplari in trecut care au lasat-o cam rece. Intr-adevar esti un pic cam stresant, ar trebui sa o lasi sa te caute si ea, nu numai tu. Ar trebui sa ii lasi un pic de spatiu.Nici mie nu mi-ar place sa imi scrie incontinuu un baiat, bine ca si prietenul meu imi da mesaje de buna dimineata sau de noapte buna. Ar trebui sa mai ai rabdare si sa mai lasi timpul sa treaca. Poate o fii si diferenta dintre ani intre voi..nu va cunosc, probabil daca as fi stiut niste detalii te-as fi ajutat. In orice caz ar trebui sa o lasi mai moale, si sa nu o acaparezi atat de tare. Ca sa numai mentionez de faptul ca..nici relatiile pe facebook, nici pe TPU nu vor tine niciodata.Ar cam trebui sa incepeti sa va vedeti, nu numai sa vorbiti.