| AdrianAdy95 a întrebat:

Buna dragilor! am cunoscut persoane minunate pe acest site. va urez un an nou cat mai fericit si tot ce va doriti!
Tot aici am cunoscut o fata minunata, draguta, dulce, frumusica foc, de care a inceput sa imi placa. A venit Mosu plin de cadouri si mi-a lasat un cadou si pentru ea si as vrea sa il dau dar nu stiu cum as putea sa fac chestia asta, sa ma vad cu ea deoarece ii este putin teama de mine sa nu pateasca ceva, si eu am asigurat-o ca ne se intampla nimic atat timp cat este cu mine, de cateva zile am inceput sa ii trimit mesaje de buna dimineata si de noapte buna dar astazi i-am dat mesaj cu buna dimineata intr-un mod placut dar s-a suparat si imi zice ca sunt disperat. As vrea foarte mult sa o vad si sa ii demonstrez ca se insala in privinta mea si să ii dau cadoul de Moş Crăciun, dau funda!

Răspuns Câştigător
| R0R0 a răspuns:

Ia-o incet. Daca v-ati cunoscut aici, probabil are anumite indoieli in privinta ta. Dar va intelege cu timpul.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate esti prea insistent, de asta s-a speriat de tine.
Acum tu asteapta sa faca ea urmatorul pas, daca ii place de tine cat de cat iti va scrie ea mesaj.

| TotoRiina666 a răspuns:

Vai interlopule laughing

| Drolja a răspuns:

De ce le spui tuturor că ți-am furat mințile?

| AdrianAdy95 explică (pentru Drolja):

Nu m-am referit la tine, acum poti sta linistita

| mgtow a răspuns:

Nu stiu daca ajungi sa rezolvi ceva cu ea

| ShadowGhost a răspuns:

Heii. Mai mult ca sigur fetei ii este cam teama de tine, o explicatie ar fi ca poate nu are suficienta incredere in tine. Poate a avut anumite intamplari in trecut care au lasat-o cam rece. Intr-adevar esti un pic cam stresant, ar trebui sa o lasi sa te caute si ea, nu numai tu. Ar trebui sa ii lasi un pic de spatiu.Nici mie nu mi-ar place sa imi scrie incontinuu un baiat, bine ca si prietenul meu imi da mesaje de buna dimineata sau de noapte buna. Ar trebui sa mai ai rabdare si sa mai lasi timpul sa treaca. Poate o fii si diferenta dintre ani intre voi..nu va cunosc, probabil daca as fi stiut niste detalii te-as fi ajutat. In orice caz ar trebui sa o lasi mai moale, si sa nu o acaparezi atat de tare. Ca sa numai mentionez de faptul ca..nici relatiile pe facebook, nici pe TPU nu vor tine niciodata.Ar cam trebui sa incepeti sa va vedeti, nu numai sa vorbiti.

| RAY a răspuns:

Nu vreau sa te supar dar nu te place si esti disperat si degeaba i dai ca asta nu schimba cu nimic situatia, ce varsta ai?