| Gbrlela a întrebat:

Buna dragilor, stiu ca e prea devreme sa ma gandesc la asta, insa doar perioada asta as avea timp sa ma ocup in totalitate de acest lucru. Curand urmeaza Craciunul, e primul an in care fac Craciunul in 2. Si cand spun 2, ma refer la mine si la prietenul meu. Problema este ca nu stiu ce sa ii iau cadou de Craciun. Sunt contienta de faptul ca, Craciunul nu este doar despre cadouri, insa il cunosc pe prietenul meu si stiu ca el imi va cumpara ceva care cu siguranta nu e ieftin. Nu as vrea ca eu sa ii cumpar un parfum sau un plover(tipic cadourilor de Craciun), insa nu am nici o idee ce as putea sa ii cumpar. Credeti ca m-ati putea ajuta cu o idee?

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

De obicei de Craciun se fac cadouri haine, geacă, blugi, parfum ceas, lame scumpe gillete, geluri de ras/de duș, in primul rind de cît timp esti cu prietenul tau? Il cunosti bine? Sti ce îi place? Ai zis pescuitul, dar nu te descurci sa i cumperi articole de pescuit, de unde sti ca el i ti va lua tie cadou scump? Poate riști sa i cumperi tu ceva scump si el sa nu i ti dea nimic, invocînd N motive, lipsa banilor sau ne stiind ce sa i ti cumpere sa i ti placă, ti a mai cumpărat pînă acum vreun cadou? Ce varste ave ti? Sanatate.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Un ceas cu 250€ sau 100€ daca stai prost cu banii. Sa fie automat fara baterie. Merge doar prin miscarea membrului unde e ubicat se incarca singur.

| JuliaMariJuliaMari99920 a răspuns:

Tu trebuie să stii mai bine, gândește te ce i place sau ce si dorește

| Gbrlela explică (pentru JuliaMariJuliaMari99920):

Asa nu mi plac raspunsurile de genu. Daca aveam o idee chiar nu mai intrebam aici. Ii place pescuitul insa nu ma pricep la astfel de chestii si ii mai place sa tatueze dar iar nu pot sa cumpar chestii la care nu ma pricep. Plus ca as prefera sa fie ceva legat de Craciun

| Balalau95 a răspuns (pentru Gbrlela):

Sunt 2 tipuri de cadouri:
1. scumpe... asa ca poti sa ii iei ceva care ii lipseste, cum ar fi un smartwatch, o pereche de casti de telefon foarte scumpe, un televizor, o consola de jocuri, etc.
2. ca iti raspund la raspunsul tau, poate ca nu iti plac raspunsurile de genul asta, DAR TU IL CUNOSTI CEL MAI BINE, asa ca NUMAI TU poti sa stii ce fel de cadoul l-ar impresiona cel mai mult, si care poate nici sa nu fie scump si ca sa iti dau un exemplu:
https://youtu.be/XVy5SFwn--0?t=122
tipa era disperata sa faca parte din viata lui si el i-a facut cadou faptul ca a pus-o ca, contact in caz de urgenta (adica daca de ex. are accident)... care nu l-a costat nimic

| JuliaMariJuliaMari99920 a răspuns (pentru Gbrlela):

De ce nu cauți pe net idei de cadouri pentru crăciun, găsești o mie.

| mihai69 a răspuns:

Uneori, un simplu fular e destul...
Sau o linguriță „de sezon", cum am primit eu de la fata mea cu ocazia ultimului Crăciun al ei, iar care acum mereu îmi amintește de ea. Face cât un milion de milioane de cadouri scumpe.

| Daiana19322 a răspuns:

Poti sa alegi un cadou care sa coincida cu hobby-urile lui. De exemplu, daca este sportiv, poti sa ii dai o bratara fitness, un smartwatch sau incaltaminte sport. Daca ii place fotografia, poti sa-i faci cadou un accesoriu foto de care are nevoie. Pentru gameri, sunt tot felul de lucruri specifice (scaun de gaming, un anumit joc pe care il vrea, consola etc). Aici mai multe idei daca mai ai nevoie.
https://www.gardianul.ro/cadouri/de-craciun/#pentru-el
https://www.gardianul.ro/cadouri/pentru-barbati/