| SabinaB a întrebat:

Duminica seara trebuie sa merg la majoratul unei verisoare si nu stiu ce cadou sa ii iau.

Ea are o fire vesela, e mereu in centrul atentiei, ii place sa se bage in seama cu toti, ii plac foarte mult fluturasii, nu ii prea place sa se imbrace elegant ci mai mult cu tenisi, tricouri largi si blugi.

Voi la majorat ce ati primit?
La prieteni, rude etc. ce ati oferit?

9 răspunsuri:
| DjLayla a răspuns:

O rochie frumoasa si foarte coloratabig grin

| DjLayla a răspuns:

Sau bani big grin vvreo 50 de lei ar ajunge sau cat vr tubig grin

| georgiana999 a răspuns:

M-ai bine ii iei un set de argint sau inel dinacela de pus pe degetul mare cu diferite modele pe el ( cadourile de genu nu se uita niciodata )

| DjLayla a răspuns:

Sau m-ai bine ii iei un set de argint sau inel dinacela de pus pe degetul mare cu diferite modele pe el ( cadourile de genu nu se uita niciodata )

| SabinaB explică:

Era sa uit... :d trebuie sa ma imbrac in rochie? Dati-mi cateva idei...

| SabinaB explică (pentru DjLayla):

Nu prea poarta rochii sau inele...

| DjLayla a răspuns (pentru SabinaB):

Hm atunkea poti sai dai niste bani sasi cumpere ia sau sai iei niste pantofi frumosi sau un costum de baie colorat sper ca te-am ajutat, Daca vrei tu poti sa te inbraci in rochie sau sa-ti iei un tricou lasat sau cu umarul gol si niste pantaloni aia taiatzi pan la pulpa pikiorului si un

| fotomatic a răspuns:

Cauta o fotografie cu voi si fa-i ceva personalizat (o cana, un tricou, un puzzle). Va fi mai incantata decat orice cadou. Uita-te pe aici: www.epersonalizari.ro

| DjLayla a răspuns (pentru DjLayla):

Si un lantisor frumos la gatbig grin am uitat sa mai scriu