| Marrys a întrebat:

Buna! Dupa cum vedeti am revenit din noulaughingAm o relatie de 5 luni la distanta cu iubitul meu.Noi am mai fost odata despartiti iar dupa ne am inpacat.In ultimele 3 luni el sta exagerat de mult la calculator pe fivem.Toata ziua 24/24.Iar cand il sun sta tot pe fivem si nu ma baga in seama.Imi spune ca se plictiseste apel si nu avem subiecte de discutie.Seara trecuta am avut o cearta mare deoarece eu nu am mai rezistat si l-am pus ca aleaga dintre mine si fivem.El a fost foarte revoltat din cate am vazut si mi-a zis ca ma alege pe mine doar ca atunci cand o sa vina acasa sa nu ma intreb de ce nu ne vedem asa des..toata lumea spune ca nu merita si ca devine relatie toxica dar simt ca nu pot sa il las..nu stiu cum sa fac...

10 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să aplici adio și n-am cuvinte.

| dullcat a răspuns:

Buna.Din respect pentru relatie, cred ca ar putea face o pauza si sa vorbeasca cu tine ca omul, despre cum i-a fost ziua, sau subiecte comune.Nici mie nu mi se pare normala atitudinea lui, insa si cerinta ta e cam absurda.L-ai pus sa aleaga intre o persoana si o metoda de pretrecere a timpului.

| Marrys explică (pentru dullcat):

Nu e absurd crede ma

| Freya1 a răspuns:

Sunteți copi și e normal sa se plictisească.
La ani ar trebui sa iti explice cineva ca dragostile de genul vin și pleacă.Asa ca nu trebuie sa îți bați capul.

E normal sa ți la el, poate a fost prima ta indragostrala dar crede-ma, dacă ți de o relatie ce nu merge o sa complici treburile grav.
Nu se poate încearcă sa înțelegi ca nu mai merge și sa îl lași în pace.

| mi25 a răspuns:

Copilarii!

| Celestina003 a răspuns:

V-ați despărțit si după împăcat...wow, Voi de unde vă cunoașteți? Tot de pe jocul ală? Dar ce relație la distanță stai după unu la distanță care stă toată ziua pe Pc? în primul rând chiar dacă te simți aiurea, fă-ți alte planuri care să te ajute să te simti bine, du- te cu fetele, distrează-te, fă-ți planuri de weekend, cumpărați haine, ai 14 ani presupun ar trebui sa îți petreci altfel copilăria, distrează-te si tu, arătai că viața se poate trăi! Sau să ii spui să ieșiți să vă plimbați si să nu mai stea asa mult, spune-i ca vrei o relație, si să te simți bine, cred că v-ați văzut doar de 2-3 ori in 5 luni? pentru că tipul nu prea e destul de matur pentru o relație sau nu își dorește una vrea doar să se joace. Dacă chiar este adevărat intrebarea, ascultam că tu îți distrugi copilăria, ai timp destul de băieții.