Buna.Din respect pentru relatie, cred ca ar putea face o pauza si sa vorbeasca cu tine ca omul, despre cum i-a fost ziua, sau subiecte comune.Nici mie nu mi se pare normala atitudinea lui, insa si cerinta ta e cam absurda.L-ai pus sa aleaga intre o persoana si o metoda de pretrecere a timpului.
V-ați despărțit si după împăcat...wow, Voi de unde vă cunoașteți? Tot de pe jocul ală? Dar ce relație la distanță stai după unu la distanță care stă toată ziua pe Pc? în primul rând chiar dacă te simți aiurea, fă-ți alte planuri care să te ajute să te simti bine, du- te cu fetele, distrează-te, fă-ți planuri de weekend, cumpărați haine, ai 14 ani presupun ar trebui sa îți petreci altfel copilăria, distrează-te si tu, arătai că viața se poate trăi! Sau să ii spui să ieșiți să vă plimbați si să nu mai stea asa mult, spune-i ca vrei o relație, si să te simți bine, cred că v-ați văzut doar de 2-3 ori in 5 luni? pentru că tipul nu prea e destul de matur pentru o relație sau nu își dorește una vrea doar să se joace. Dacă chiar este adevărat intrebarea, ascultam că tu îți distrugi copilăria, ai timp destul de băieții.
Sunteți copi și e normal sa se plictisească.
La ani ar trebui sa iti explice cineva ca dragostile de genul vin și pleacă.Asa ca nu trebuie sa îți bați capul.
E normal sa ți la el, poate a fost prima ta indragostrala dar crede-ma, dacă ți de o relatie ce nu merge o sa complici treburile grav.
Nu se poate încearcă sa înțelegi ca nu mai merge și sa îl lași în pace.