Tatăl meu = fără tată
Mama mea = fără tată.
Au fost din contră, foarte normali.
Vor fi ca "barbatii": se vor da "atotputernici" si isi vor cauta pertenera sentimentala, care s-o inlocuiasca pe mama, care nu le-a fost alaturi.
Nu e o lege. depinde de personalitate.
pe unii ii face mai puternici si masculini
pe altii ii afecteaza emotional si o sa caute mereu mereu fete/femei in preajma
Buna!
Sunt exact asa cum au fost crescuti de tatal respectiv. Daca acela l-a invatat cu maniere, politicos si cu vointa de a ajuta mereu spre exemplu, este posibil sa fi iesit mai sentimentalist. Daca pe de alta parte baiatul repsectiv a fost crescut intr-un mediu violent, plin de nervi si lipsit de atentie, sansele sunt ca baiatul sa ajunga badaran.
Felul in care se comporta parintele cu un copil este foarte importnat insa in unele cazuri nu defineste cum ajunge el ca si persoana. Exista cazuri de baieti cu parinti nasoli care au ajuns departe. Au ajuns oameni buni si saritori si mai exista si cazuri de parinti care s-au dat peste cap sa ofere cat mai multe conditii si cat mai mukta dragoste zadarnic. Fiul lor pana la urma tot a ajuns la droguri si anturaje proaste.
Asta ma duce la un alt gand, acela ca depinde si de mediul in care se afla in societate. Cercul de prieteni poate schimba pe cineva mai mult decat crezi.
mai este si ce noroc are in viata. Daca i se tot intampla chestii rele, posibil a se schimba.
Prin urmare, daca are sau nu mama conteaza mai putin dupa parerea mea. Exista multi factori care contribuie la caracterul unui om, nu doar absenta unui parinte.
Sper ca te-am lamurit
Depinde de fiecare individ,sunt baieti golani, rai din famili ok, daca baiatul seamana pe mama lui e mai emotional, daca seamana pe tata poate fi mai dur, dar cu toti avem sentimente
Daca esti sentimentalist vei suferi mereu, fetelor le plac golani, reci, deci ele spun opusul, golani au mereu fete multe, sentimentalisti sunt tampoane emotionale
Stiu. Stiu ca sunt mai mult decat pățit. Din pacate insa nu m-am putut schimba
Daca nici suferinta nu tea schimbat nu vad ce te ar putea, o solutie este evitarea socializari cu ele, eu de multi ani asta fac, online e doar pierdere de timp
Cunosc pe cineva care a fost crescut de un tata alcoolist.
A cochetat si el putin cu alcoolul in adolescenta, nimic grav, ( caci a vazut ce efecte are alcoolul) iar acum e o persoana asezata, la casa lui, sentimental, are propria familie frumoasa...
Depinde foarte mult de anturaj, acesta te (de)formeaza in cele mai multe cazuri mai rau decat familia.
Educatia primita in copilarie nu te opreste de-a lungul vietii sa te schimbi radical, daca ai parte de anumite momente proaste (pierderea unei persoane dragi, la propriu, sau doar pierderea increderii intr-o persoana draga).
Pai nu vezi ca nu ma invat minte? Ai vazut ca cele mai multe raspunsuri le dau la Adolescenti, Familie si Relatii, Dragoste si Sex. Acolo am cele mai multe patanii. De acolo imi iau fundele. Gandeste-te, eu sunt pe cale sa incep facultatea pe profil Ethical Hacking, dar abia daca ma ating de categoria Tehnologie, Jocuri PC/online etc.
Merci pentru intelegere!
Imi ocup timpul momentan sa aflu cum ai iesit tu iarasi campionul zilei
Salut,pai fiecare om e diferit, fie ca e baiat, fie ca e fata si totodata el isi creeaza singur personalitatea asa cum isi doreste el.Personalitatea noastra, valorile si calitatile noastre spirituale le formam pe parcursul vietii, iar parintii ne pot cat de cat influenta, dar nu pot sa faca acest lucru in locul nostru.Sunt si copii care au crescut doar cu tata, dar care sunt foarte buni si intelegatori.Ca un om e sentimental sau nu,depinde mult de intimplarile prin care a trecut prin viata, si nu depinde doar de parinti.Da, parintii joaca si ei un rol important in formarea caracterului nostru, dar depinde si de circumstante. Daca copilul traieste doar cu tata din cauza ca mama nu manifesta un comportament adecvat, atunci lui o sa-i fie mai bine fara ea.In cazul in care mama a murit si el o iubea foarte mult,e evident ca o sa-i creeze o trauma, o perioada de timp va fi mai sentimental, mai sensibil poate ca, dar cu timpul copilul dat isi va reveni si isi va forma mai departe personalitatea, indiferent ca e baiat sau fata.La fel e si in cazul in care traieste fara tata.
Din contra baietii crescuti doar de mama sunt foarte "sentimentali" si sensibili, pot ajunge mai degraba farã incredere in ei si cu o lipsa de identitate daca nu au un model masculin in familie sau sa isi i-a de altundeva.
Nu are importanta, mama are rolul cel mai important pana la 6-7 ani sa-i ofere iubire neconditionata. Dupa nu prea conteaza, in ambele cazuri un model masculin(este necesar in ambele cazuri si fata/baiat) pentru a se "dezvolta" bine. Nu un tata toxic, binenteles. Dupa educatia si modelul masculin este oferit de Tata, pot spune ca e mult mai naspa crescut doar de Mama, decât doar de Tata are rol mult mai important in viata baiatului pentru a-si forma un caracter.
anonim_4396 întreabă: