anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E cam mult de citit dar as aprecia efortul vostru. Nici nu stiu cum sa incep stiu doar ca viata mea e cu fundu-n sus sincer. Vreau pareri, sfaturi nu stiu o situatie asemanatoare ceva vreau sa ma descarc oricum. De ce spun ca viata mea e asa? Pai am 18 ani, acasa lucrurile nu sunt tocmai bune mama n-are serviciu, nu gaseste (in fine stiti cum e acum)tata in fiecare zi gaseste pretext pentru cearta (mai ales ca e zodia fecioara-critica); la scoala totul e pe dos pur si simplu nau de cine rade si au gasit persoana. Nu stiu cum sa va explic... dar la ei daca esti cuminte la locul tau nu esti bun, daca le dai un pumn in cap esti cel mai tare. Si eu nu sunt asa deloc, au mai fost certuri mari si diriga pur si simplu nu face nimic no intereseaza. Ieri cand am fost in excursie totul bine pana la intoarcere trebuia sa se intample ceva.Prima data au pus gem sau ciocolata nu stiu sigur p geaca unei colege si nu stiu cum am dat cu capu si sa luat pe parul meu in fine s-a luat (bine ca am injurat si multe dar nu sa simtit persoana) apoi mi-am dat seama ca n-a fost tocmai o intamplare nu stiu cine dracu mi-a pus lapte in kp si m-am dus la diriga si ce sa faca, nimic logic. Mai tarziu vorbeam cu diriga si imi spune ca e vina mea ca se poarta ei asa cu mine ca ce le fac? Ca ar trebui sa ii iau la bataie ca sa se rezolve problema. (Sincer va spun nu le-am facut nimic dar spune Larisa apoi ca eu nu stau cu ei ca nu umblu dracu laughing Am toate motivele si in plus nu ne prea suportam si oricum ei fumeaza majoritatea )Oricum nu inteleg de ce eu? Cu ce le-am gresit? Aa da! Ca nu ii iau la pumni si picioare da asa trebuie sa te faci respectat acum. Nu stiu ce sa mai fac ce sa mai cred e totul bine apoi odata li se pune pata si de ce? Pentru ca stiu ca nu ma iau la bataie. Sunt mai multe faze de povestit dar e greu sa stai sa scrii si ...intelegeti voi. Ieri seara am intrat putin pe facebook si ce vad? Comentarii de la handicapatii mei colegi (unii nu toti) si nu tocmai placute. Au pus o poza bine nu era urata sau ceva era cu noi toti dar deh trebuia sa discute cineva despre tema asta nu? Nu stiu ce sa mai fac ce sa mai cred pur si simplu am momente in care imi vine sa plec undeva departe sa numai stiu nimic de nimeni sa incep o viata noua, chiar ma gandesc ca mai bine nu eram. Daca stau sa ma gandesc stiu ca nu sunt singura in situatia asta, sunt multi mai multi dar viata mea are si parti bune adica nu e totul negru. Dar cateodata simti ca pica cerul pe tine. Prieteni numai am deloc, prietenia de 10 ani sa sfarsit in 2 minute, colega mea Denisa e doar pentru ea stiu ca doar se da prietena, nu ma barfeste sau ceva de genul asta (dar ea e genul de persoana- eu am e perfect) Nu stiu ce as mai putea spune, cam atat. Mi-ar face placere daca vrea cineva sa vb sa dea id-ul in privat. S-au nu stiu oricum mi-a mai trecut asa putin e bine cand te descarci cuiva(in afara de mama ta). Multumesc :* Si dau fundahappy

7 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Domnisoara, trebuie sa iti fixezi in cap ca nu piedicile imbecile conteaza ci doar calea ta. N-ai alta solutie decit sa inveti, sa inveti, sa fii cuminte, indiferent cite rautati ai sa intilnesti. Odata cu maturizarea te vei cali impotriva lor dar ai sa descoperi ca incet, incet, orice comunitate, pe asemenea oamei, ii impinge undeva la marginea ei.

| DanceIsInYourHeart a răspuns (pentru harciog):

Te atentionez ca in zilele noastre sunt numai oameni cu fumuri(fite)

| harciog a răspuns (pentru DanceIsInYourHeart):

Domnisoara,semnalizeaza altora asta pentru ca nu prea ma mai intereseaza lumea.

| sabin89 a răspuns:

Pai, nu prea inteleg. Tu esti fata. Si vorbesti aici de "a-i lua la bataie", "a le da pumni si picioare". Pai poate o fata sa ii bata pe baieti? Nu au sens asemenea discutii. Cauta modalitati mai "feminine" de a te descurca. Vezi cum fac celelalte fete si incearca sa faci si tu la fel.

| DanceIsInYourHeart a răspuns:

Stai calma ca nu esti singura.La mine colegii spun ca un baiat flavius ma place
doar ca sa ma simt jignita si asta ma face sa ii arunc in spatiu sau in pamant doar ca am un diriginte care ne spune sa nu le facem rau celor care ne-au jignit PAI ATUNCI CUM D**** MAI RIPOSTEZI? Si de la inceputul clasei a VI-a am inceput sa am "cateva" FITZE! Si ai mai zis ca numai ai prieteni.In clasele mici aveam prieteni prefacuti iar pentru ca am devenit fitoasa le este frica sa-mi spuna si buna. Dar o fata de la mine din clasa face dansuri la panarama aia de scoala,, Palatul Copiilor" iar eu sunt singura din clasa care va aparea la ROMANII AU TALENT si fata asta este invidioasa pe mine si ca sa uite de chestia asta baga pe mess barfe despre mine, are o prietena care o ajuta sa ma faca K. O si nu mai zic, ca si o fata de la dansuri este invidioasa pentru ca doamna m-a desemnat cea mai buna dansatoare de la soala LIL MOTION DANCE SCHOOL si acum se comporta urat cu mine doar ca sa plec de la dansuri definitiv.Pe scurt:sa incepi sa ai fite (stai linistita ca nu te vor integra doar ca ai inceput sa ai fite)pentru ca in locul tau daca imi varsau mie lapte in cap le dadeam eu cu 10000000000000 de tone in cap.*Doar parerea mea*

| DanceIsInYourHeart a răspuns:

Aaaaa...si voi aparea la romanii au talent pe 27 aprilie 2012 trupa lil motion(cum voi arata:am breton, par saten, fata mai albicioasa)sa ma votezi te rog

| AndreeaBAM a răspuns:

Hei daca vrei sa vorbim lasa-mi id tau intr-un mesaj :*