Domnisoara, trebuie sa iti fixezi in cap ca nu piedicile imbecile conteaza ci doar calea ta. N-ai alta solutie decit sa inveti, sa inveti, sa fii cuminte, indiferent cite rautati ai sa intilnesti. Odata cu maturizarea te vei cali impotriva lor dar ai sa descoperi ca incet, incet, orice comunitate, pe asemenea oamei, ii impinge undeva la marginea ei.
Pai, nu prea inteleg. Tu esti fata. Si vorbesti aici de "a-i lua la bataie", "a le da pumni si picioare". Pai poate o fata sa ii bata pe baieti? Nu au sens asemenea discutii. Cauta modalitati mai "feminine" de a te descurca. Vezi cum fac celelalte fete si incearca sa faci si tu la fel.
Stai calma ca nu esti singura.La mine colegii spun ca un baiat flavius ma place
doar ca sa ma simt jignita si asta ma face sa ii arunc in spatiu sau in pamant doar ca am un diriginte care ne spune sa nu le facem rau celor care ne-au jignit PAI ATUNCI CUM D**** MAI RIPOSTEZI? Si de la inceputul clasei a VI-a am inceput sa am "cateva" FITZE! Si ai mai zis ca numai ai prieteni.In clasele mici aveam prieteni prefacuti iar pentru ca am devenit fitoasa le este frica sa-mi spuna si buna. Dar o fata de la mine din clasa face dansuri la panarama aia de scoala,, Palatul Copiilor" iar eu sunt singura din clasa care va aparea la ROMANII AU TALENT si fata asta este invidioasa pe mine si ca sa uite de chestia asta baga pe mess barfe despre mine, are o prietena care o ajuta sa ma faca K. O si nu mai zic, ca si o fata de la dansuri este invidioasa pentru ca doamna m-a desemnat cea mai buna dansatoare de la soala LIL MOTION DANCE SCHOOL si acum se comporta urat cu mine doar ca sa plec de la dansuri definitiv.Pe scurt:sa incepi sa ai fite (stai linistita ca nu te vor integra doar ca ai inceput sa ai fite)pentru ca in locul tau daca imi varsau mie lapte in cap le dadeam eu cu 10000000000000 de tone in cap.*Doar parerea mea*
Aaaaa...si voi aparea la romanii au talent pe 27 aprilie 2012 trupa lil motion(cum voi arata:am breton, par saten, fata mai albicioasa)sa ma votezi te rog
Te atentionez ca in zilele noastre sunt numai oameni cu fumuri(fite)
Domnisoara,semnalizeaza altora asta pentru ca nu prea ma mai intereseaza lumea.