DeKoniec are dreptate : tine-l in brate, pupa-l, e tata. Cateva ore, fii copilasul lui micut.
Cat despre parfum..cati barbati se dau cu parfum? Depinde de barbat, sigur. Un aftershave e insa mai folositor, sau poti cumpara o camasa, tricou, o curea, un portofel, un ceas elegant. Toate astea sunt lucruri pe care barbatii le folosesc intens, dar cand vine vorba sa dea bani pe ele...of!
Daca aveti masina, ia-i ceva acesorii pentru ea.Ca doar stii ca barbati iubesc femeile dar si mai mult iubesc masinile.La multi ani si din partea mea!
Poti sa ii cumperi un Set cadou barbati, Aparat de ras, un parfum bun sau solutie dupa ras, Nivea.
In nici un caz parfum... ia o camasa merge tot timpul, vezi ce ii place sa citeasca sau cu ce sa se imbrace.
Nu iti scriu pentru funda, caci deja ai dat-o; si ma bucur ca iti scriu mai tarziu.
Daca vrei sa ajunga cu adevarat la suflet, cadoul sa fie cartea "Tragedia Veacurilor", pe care o gasesti aici: http://www.viatasisanatate.ro/tragedia-veacurilor-editie-de-lux
Cu adevarat este o carte pentru suflet. Cumpara-o chiar si dupa ce a trecut ziua lui.
Un parfum nu este o alegere bună. E ca şi cum i-ai zice: "Ia de aci un parfum şi dă-te cu el că puţi!". Nu, aşa ceva în niciun caz!
Un ceas, un vin fain şi de calitate şi scump. Şi timpul petrecut cu el. Astea ar fi mult mai potrivite.
Perfect! Un parfum si petreceti timp cu el, in aceasta zi, cand est eziua lui... este cel mai frumos cadou sa te vada pe tine ca ii esti alaturi.
Buna1 eu cred ca cel mai frumos cadou ar fi un ceas din ala marfa si o sticla de whiscky... bafta :* si La Multi Ani! (din partea mea) sa fie sanatos si sa traiasca multi, multi ani asta ne dorim cu totii cred:*
Petreceti timpul cu el si fai o felicitare FRUMOASA cu te iubesc! mult noroc
Cumpărăi un ceas şi dăi un mic tablou cu toată familia, sigur îl va atinge la inimă.