| danielYT60 a întrebat:

Buna,era ora unsprezece jumate cand m-a jucam le calculator, fiind in clasa a Vlll.
Tata meu este foarte exigent, a intrat in camera si mi-a spart monitorul sub pretextul ca anul acesta am evaluarea nationala si eu ma joc pe calculator...este duminica apropo...vi se pare normal xomportamentul acesta? Macar sa stiu daca sa regret ceva sau nu.
Spune ca daca nu intru la un liceu bun ma scoate afara din casa, imi spune de multe ori ca regreta ca m-a facut si ca sunt o rusine pentru familie...nu stiu ce sa mai cred

Răspuns Câştigător
| KristianLarracuente a răspuns:

Salut! Spargerea monitorului de catre tatal tau nu cred ca a fost cea mai buna decizie, alaturi de cuvintele aduse la adresa ta. Toti oamenii sunt diferiti, nu toti sunt la fel de destepti, etc, iar acesta nu e un motiv pentru ce a facut. In ceea ce priveste Examenul de Evaluare Nationala, cred ca ar trebui sa muncesti cate putin sau mai mult, de ce nu, ca in final sa ai parte de rezultatele dorite.

4 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Putin cam violent dupa gustul meu, dar directia e cea potrivita.

Ma intreb cum ar fi la scoala daca inveti online.

| sierra1 a răspuns:

"Tata meu este foarte exigent, a intrat in camera si mi-a spart monitorul sub pretextul ca..."

deh, nervii și crizele astea! mamă-ta ce zice?

| Digikey a răspuns:

A procedat corect. Lasa-le naibii de jocuri, va transforma creierul in muci.

| danielYT60 explică (pentru sierra1):

Spune ca este corect...desi nu prea e
.