| mara722221 a întrebat:

Bună, eu am aproape 17 ani și nu am avut niciodată o relație sau o prietenie mai apropiată cu un băiat și nici nu îmi doresc una prea curând, adică mă atrage ideea să mă văd la o cafea cu un tip să am parte de adrenalină cât sunt cu el și cam atât gen după nu mi aș dori să fim împreună deoarece mi se par foarte "expirate" relațile din România cu clasica mama soacră împrotiva nurori și că faptul că trebuie să faci exact ce spune bărbatul, nu poți să te vopsești de exemplu alb în cap doar pentru că ți să pus ți e pata și refuz să trăiesc așa.Eu nu mă simt frumoasă și nu mă simt bine dacă nu fac ce vreau eu cu corpul meu și mă tem că rămân nemăritată în condițiile astea pentru că am prins un fel de ură pe toți bărbații și îmi vine să îi omor pe toți.Voi ce părere aveți îmi mai revin?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu cred ca-i cazul sa-ti faci probleme la doar 16 anisori, fiindca inca foarte micuta de varsta si inca la pubertate, adica in plina dezvoltare fizica si mentala.
Fa sport, mananca sanatos si te vei dezvolta.

In ce priveste frumusetea exterioara, te asigur ca baietii inteligenti nu se uita la frumuseti fara creier, asdar este mai important sa fii o fata despteapta, decat una frumoasa si proasta.

Inca nu am intanit un copilas atat de imatur, inca sa-si induca stres de copil, ca va ramane nemaritata happy
Pune mana si invata pe rupte, sa ajungi o femeie desteapta, intr-o pozitie inalta si atunci se vor bate barbatii sa te ia de nevasta!

15 răspunsuri:
| TimberWolf a răspuns:

Hai sa vedem cati pun botul, Tupeistul, tu esti?

| mara722221 explică (pentru TimberWolf):

Nu gen chiar e pe bune vorbesc serios?

| JohnnydeFeer a răspuns:

De unde vine aceasta "ura"?

| gabicoo a răspuns:

În întrebarea anterioară te plângeai că ești victima bullying-ului încă de la grădiniță - acum îți arde de relații?

| Hyperion7 a răspuns:

Cred că te-ai uitat la prea multe episoade din in căutarea adevăruluilaughing, legat de prima parte.
In ceea ce privește pe a doua parte, nu îți pot spune decât că ai nevoie de un psiholog.
Apropo, ura asta se numește misandrie și e egală cu misoginismul.
De revenit îți revii dupa niste terapie.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Apeleaza cu incredere la un psiholog.
Ai ajuns cu generalizarile pe la 67 de ani, cand scleroza isi face usor-usor loc, iar societatea e pe alta ruta, fata de atunci cand inca erai in termenul de valabilitate.
Dar tu esti doar o adolescenta, ar trebui sa privesti lucrurile cu optimism, ca n-ai dat niciodata de greu, si ai bateriile pline.

| ioana748 a răspuns:

Nu toti baietii sunt cum crezi tu. Mai sunt si oameni de treaba pe fata pamantului.
Bineînțeles ca vei fi atenta la niste chestii de baza inainte sa te casatoresti.
Cine stie? Poate nici nu vei avea soacra sau va avea mama de treaba, care a crescut barbat, nu pampilici.
Este bine ca stii ce vrei si ce criterii cauti intr o relatie.
Esti foarte tanara, cu timpul vei mai schimba perspectiva.
Poate intalnesti un baiat care si el vrea sa se vopsească roz bonbon cand i se pune pata.
Sa fii iubita!
happy

| MarianWLF a răspuns:

Daca tu vezi toti barbatii la fel de rai ramai singura ce sa zic.

| Andresso a răspuns:

Cred ca ai creierul bulversat. Mai iesi prin lume si o sa vezi ca e total diferit de ceea ce crezi.

| KovacsB a răspuns:

Ai grija ca multe fete au ramas insarcinate de la o cafea.

| Cipi1212 a răspuns:

E bine să fii o feministă moderată. Să nu îi iubești dar să nu îi omori.

| LisaJulie a răspuns:

Tu trebuie sa cunoști mai multe persoane ca sa îți faci o impresie despre mai mulți! Sfatul meu este sa cunoști mai mulți băieți și apoi sa îți faci o părere despre toți

| mara722221 explică (pentru JohnnydeFeer):

Pai am văzut caracterele mai multor băieții și nu îi suport pur și simplu cum gândesc

| ania a răspuns:

Daca nu vrei sa tii cont de preferințele sotului tau in ce priveste corpul tau, mai bine nu te mariti. Asa zice Cartea Creatorului, Biblia ca duoa casatorie celalat e stapan pe trupul partenerului de casatorie (1 Codinteni 7 :4.

| JohnnydeFeer a răspuns (pentru mara722221):

Nu toti baieti sunt asa, Unele lucruri pe care le-ai spus sunt generalizari, de exemplu: nu poti sa te vopsesti de exemplu alb in cap doar pentru ca ti s-a pus ti e pata, Intr-adevar unii judeca lucruri de genu in Romania, Pentru ca sau Invatat la lucruri traditionale cum ai dat tu exemplu cu mama soacra si mi-e mise pare mare bull ***, Cel mai bine daca ti-e iti plac lucrurile mai moderne sa cauti baieti din alte tari mai open mind...