| IubesteEa a întrebat:

Buna eu ignor un baiat de mult timp si de cand il ignor nu vorbesc cu el, ieri l-a intrebat pe fratimiu ce fac si unde sunt? faza e ca el nu a renuntat sa ma mai placa dar inainte nega ca ma place zicea ca nu ma place etc.si dupa a zis ca nu a renuntat intrebarea mea este 1.de ce cand il ignor ma ignora si el? 2.de ce a intrebat despre mine? si el e timid de felul lui si cand ma place mult inainte tot asa nu ma baga inseama afara ma saluta vreau sa stiu daca un baiat timid ii place de o fata o ignora si de altele care nu le place de ce vorbeste cu ele? dau funda fara mistouri raspundeti la toate intrebarile pe rand! 3.si de ce nega intruna ca nu ma place daca pana la urma a zis ca nu a renuntat? el mi-a zis pe 29 mai asta e ceea ce simt eu daca tu ma iubesti si eu pe tine, daca ma placi si eu la fel de mult 4. ce simtea pentru mine? 5.sau credeti ca inca mai simte? el tot ma ignora astazi i-am trimis mesaj cu ce mai faci ma ignora dar intreaba de minestraight face 6.de ce?

Răspuns Câştigător
| guardian18angel a răspuns:

1. Pentru ca vrea sa se simta in siguranta cu tine, si se ia dupa ce faci tu ca apoi sa nu poata fi considerat vinovat mai tarziu de ceva. Vrea sa scape de eventuale vine, din timiditate, umilitate sau nu stiu...
2. Intreaba de tine pentru ca e mai usor sa stie ce faci si in felul asta, sa stie si el cum sa se comporte, fara sa trebuiasca sa dea ochii cu tine. De-aici e evident ca e interesat de tine happy un pic mai mult decat simplu fizic.
3. Poate neaga pentru ca nu este sigur pe ceea ce simte, si nu doar pentru ca este timid. Sa-ti spuna ca te iubeste sau ca vrea sa fie cu tine e un pas maricel pe care nu-l poti face daca nu simti cu adevarat si poate tine distanta sa se poata gandi la chestiile astea, sa se limpezeasca pentru el. Se gandeste ca daca se grabeste apoi o s-o dea inapoi si-o sa te faca sa suferi rau.
4. Simtea, inainte, o dragoste copilareasca si inocenta happy asta nu-i neaparat de rau, dar nu e foarte permanent. Acum da de dubii si nu stie sigur ce se intampla cu sentimentele sale.
5. Inca o idee ar fi ca te place, dar in acelasi timp simte un fel de repulsie fata de tine, poate din cauza a ceva ce a auzit despre tine sau poate pentru ca v-ati certat odata dintr-un motiv sau altul. Aici doar tu si el stiti, sincer.
6. Intreaba de tine pentru ca-i pasa :p... si apoi, fiecare om e diferit in felul sau, deci face lucrurile dupa cum i se par in regula. Daca tu reactionezi diferit, nu inseamna ca el reactioneaza gresit.

Parerea mea? Daca chiar il placi, ai rabdare cu el, eventual fa tu ceva pasi in fata, dar nu prea multi si... fi-i alaturi. Poate merita, mai stii?

10 răspunsuri:
| DenysCamyl a răspuns:

Uite baiatii sunt complicatii sun timizii si lee frica uneori sa zica unele chesti legate de dragoste fiindule frica sa nu se faca de ras.Eu cred ca si tu ar trebui sa vorbesti cu el, si sa incercii sa vezi daca chiar te mai iubeste, pentru ca un baiat prinde dragoste cam "greu"De o fata ....Incearca pe afara sa il iei deoaparte si sa il intrebi...(funda):-)

| Madut a răspuns:

1Poi pe tine daca te`ar ignora persoana pe care o placi nu ai face si tu la fel?
2.A intrebat de tine deoarece e logic doar te iubeste si e normal cand iti place de cineva sa te interesezi de persoana respectiva sa aflii ce ii place, ce face.etc.
3. Poate neaga pentru ca tu il respingi? Adica ca nu simti nimic pentru el si sa nu rada altii de el?
4.Simte ceva pentru tine asta e clar din cate ai spus.
5.Poi poate vrea sa vezi si tu cum e sa ignori pe cineva.
6?
P.S. Sincer? Tie incepe sa-ti pese de el?
Deoarece si tie iti pasa ce simte el pentru tine.thinking Si de ce il ignori?

| onasis1961 a răspuns:

Băi fată dragă! Cu cine faci limba Română? Cu profesoara de sport?

| IubesteEa explică (pentru guardian18angel):

Cum adica repulsie?

| guardian18angel a răspuns (pentru IubesteEa):

Nu ti-a placut niciodata de nimeni, dar in acelasi timp sa simti ca nu te poti apropia de persoana respectiva? Dintr-un motiv sau altul... se intampla oricui chestia asta la un moment dat. Daca placi pe cineva, nu inseamna neaparat ca si poti,, sari" pe el, daca-i pana acolo.

| IubesteEa explică (pentru guardian18angel):

Aaa da-mi idul tau si iti pun mai multe plz:d

| guardian18angel a răspuns (pentru IubesteEa):

Intra pe profilul meu aici, apoi pe blog, si de pe blog ai sa vezi pagina de facebook a blogului. Da-mi un mesaj acolo si-ti voi da ID-ul. E okay? happy

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

E intr-adevar paradoxal, dar majoritatea baietilor timizi dialogheaza cel mai putin tocmai cu fata care le place.Ba chiar o si tachineaza. Discuta deschis cu el, daca te atrage, pentru a clarifica situatia.

| IubesteEa explică (pentru Danut_Popa_1961):

Si ma rog cum o tachineaza? eu i-am zis asa ca nu stie sa se comporte cu o fata si el a zis cu o fata care o tachinez si ii place adica la ce s-a referit?

| Danut_Popa_1961 a răspuns (pentru IubesteEa):

Ar putea sa faca glume cu ea, sau pe seama ei, sa stea in preajma ei si sa intervina in tot ce face ea...Pare ca se,, copilareste,, pentru ca nu stie cum sa-ti spuna ca te place.