| Prietenoasa a întrebat:

Buna eu imi doresc foarte mult o surioara dar mama zice ca e prea batrana are 43 de ani. Apropo eu am 9 ani. Deci am 2 intrebari.
1. De exemplu daca as convinge-o ce s-ar putea intampla ce complcatii?
2. Cum pot sa o conving?
Va rog ajutati-ma dau funda.

Răspuns Câştigător
| AlexandraNyco11 a răspuns:

Pai....Imi pare rau! Dar mami a ta nu mai poate face copilasi! Pentru ca orice femeie poate face copii pana la 40 de ani! Imi pare rau!

15 răspunsuri:
| deeah2elen a răspuns:

La 43 exista sanse, cam 80% ca fatul(copilul) sa se nascu retardat(cu sondromul Down,adica fata mongoloida,minte greoaie,vorbire precara).La varsta dumneaei, nu numai ca exista posibilitatea sa piarda copilul, dar isi pune si viata in pericol.
Nu exista decat sansa adoptiei, asta daca isi doreste o ia de la inceput cu scutece, plansete si etc./
La 43 de ani, o femeie deja n-ar trebui sa mai aiba treaba cu asa ceva, de la aceasta varsta cariera ar trebui sa fie infloritoare.

| TheTelemea a răspuns:

La ce-ti trebuie surioara cand ma ai pe mine? N-are rost, eu am un frate foarte enervat X___X. Mai bine nu, ramai asa. Si nu cred ca poate o femeie sa faca copii la 43 de ani, oricum si pe tine te-a facut tarziu.

| AlexandruTudorel a răspuns:

Pai cumperi un prezervativ prost care se rupe repede si i spui ca macar sa se sature daca nu vrea sa faca o surioara. (Complicatia este ca nu poate face copii daca este prea batrana )

| Prietenoasa explică (pentru deeah2elen):

Dar sa stiti ca o colega are tot 9 ani are un frate mai mare si parintii au 46 - 47 ani.

| τττ a răspuns:

Bună.
Nu îți obliga părinții să facă sex pentru tine!
Pa, pa.

| VladGH a răspuns:

Baitas, nu o sa mai vina barza la mama ta.

| alessia5158 a răspuns:

1.Copilul poate fi perfect sanatos sau se poate naste cu malformatii.Se cunoaste decat faptul ca, cu cat parintii sunt mai in varsta, cu atat probabilitatea nasterii unui copil cu probleme de sanatate creste.
2.Nu poti sa o convingi! --- cand un adult ia o decizie, se gandeste, intotdeauna, la consecintele pe termen lung a acelei decizii.

| h3r a răspuns:

Părinții tăi știu cel mai bine ce au de făcut!
Nu te băga în treaba lor și ascultă de ei!

| Wøodenpints a răspuns:

Ia un bold și înțeapă-le prezervativele în mijloc.

| Zenithf a răspuns:

Gandeste-te bine, cand fratele tau ar ajunge la 18 ani, mama ta ar avea deja peste 60 de ani. Asta in cazul in care ar mai trai pana atunci.
Eu aveam 34 ani cand m-am gandit ca ar fi bine sa avem un copil, sotia mea 32. Avem o fetita, acum are 2 1/2 ani, ma gandesc ca atunci cand ea o sa implineasca 18 ani eu o sa merg pe 52, si ma apuca groaza. Mai tare ma apuca cand ma gandesc ca, pe la 45 ani, as putea si eu sa simt o mica durere in degetul mic de la mana stanga, sa ma trezesc apoi pe patul de la spital, sau Doamne feri! sa nu ma trezesc deloc, sa o las orfana in perioada cea mai sensibila a copilariei.
De asta zic ca, cu toate greutatile, ii mai bine ca cineva sa aiba copii mai timpuriu, decat mai tarziu.
P.S. Ia-ti un caine si ai grija tu de el, vezi cata grija trebuie sa ai cu un animal, cu un copil trebuie sa ai infinit mai multa grija.

| CriSTina333 a răspuns:

Fa-ti o prietena buna...cel putin te va ajuta sa nu fii singurica

| Manuella_Manu_1992 a răspuns:

Mama mea avea 44 cand m-a nascut.Sunt perfect sanatoasa, fara malformatii, dificultati de gandire sau vorbire) Inca chiar ma pot "lauda" cu rezultate foarte bune la invatatura. Se pare ca eu am fost printre acei 20%.

| eurynomus a răspuns:

Asta e vrajeala. nu v-ati prins? laughing

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Asta este decizia parintilor tai in care tu nu ai dreptul sa te implici.
Intr-adevar, mama ta are o varsta la care o sartcina poate aduce multe riscuri. E posibil ca copilasul sa aiba maformatii, sindrom Down sau sa nu supravietuiasca si, de asemenea, exista un risc suficient de mare ca mama ta sa-si piarda viata in timpuol sarcinbii si al nasterii.
Incearca sa fii mai putin egoista si dominatoare, las-o pe ea sa decida privind viata ei, fiindca risti sa incerce sa aiba un copil ca sa te multumeasca pe tine si sa-si piarda viata incercand.

| PedoBarbie a răspuns:

Bună! Roag-o frumos şi poate o convingi. Stai liniştită astea cu complicaţiile sunt prostii. S-ar putea să se poată. Nu ştiu sigur.