Pai se comporta urat cu tine sau are reacti ciudate? Atunci cand esti tu cu ea aveti o convorbire ca si intre fete.Intreabo cum sau cunoscut cat de bine se inteleg de ce e cu el si atunci spune-i parerea ta intr-un mod frumos si delicat calma si finalizand cu "Daca tie iti place si esti fericita o sa il accept asa" si atunci altfel va gandi si ea
Mie mi se pare ca e batran pentru mama e cu 9 ani mai mare decat ea si cand sunt cu el se comporta ciudat
Observa ea singura care e pozitia ta. In rest e treaba ei, nu trebuie sa va iubiti amandoua cu el.
Pai mai asteapta o perioada ca poate e om bun si va veti intelege
Din pacate, tu ca copil nu ai nici o treaba sa-ti placa iubitul mamei!
Ca-ti place sau nu, trebuie sa-ti vezi de scoala si jucariile tale, fara sa te bagi in relatia mamei tale.
Pai da dar eu cred ca mamei mele ar trebui sa ii pese si decizia mea dar oricum ea il iubeste mai mult pe fratele meu aveti dreptate, multumesc
E bine ce spui tu dar problema e ca nu prea avem discutii intre fete
Astepti un moment de respiro cand nu e retinuta cu nimic.Adevaru e ca toti te vor sfatui sa iti vezi de treaba ca esti mica si etc dar nimeni nu se gandeste ca practic e viitorul tau tata.Nu zice nimeni sa ii desparti daca ea e fericita dar trebuie sa stii si tu lucruri despre el sa iti spuna maicata la ce sa te astepti ca pana vei face 18 ani e si viata ta la mijloc.O mama trebuie sa gaseasca intai un barbat care sa ii respecte copii apoi sa o iubeasca pe ea.