anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna eu sunt cam timida cu mama mea si nu stiu cum sa ii spun ca nu imi place de iubitul ei vreo sugestie. multumesc pentru raspunsuri

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Pai se comporta urat cu tine sau are reacti ciudate? Atunci cand esti tu cu ea aveti o convorbire ca si intre fete.Intreabo cum sau cunoscut cat de bine se inteleg de ce e cu el si atunci spune-i parerea ta intr-un mod frumos si delicat calma si finalizand cu "Daca tie iti place si esti fericita o sa il accept asa" si atunci altfel va gandi si ea

10 răspunsuri:
| Mihaela_Sirbu_1997 a răspuns:

Ofer funda

| Mihaela_Sirbu_1997 a răspuns (pentru Freya1):

Mie mi se pare ca e batran pentru mama e cu 9 ani mai mare decat ea si cand sunt cu el se comporta ciudat

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Observa ea singura care e pozitia ta. In rest e treaba ei, nu trebuie sa va iubiti amandoua cu el.

Adica nu se comporta ciudat dar cred ca e prea batran pentru ea

Funda o ofer maine cand voi primi mult mai multe raspunsuri

| Freya1 a răspuns (pentru Mihaela_Sirbu_1997):

Pai mai asteapta o perioada ca poate e om bun si va veti intelege

| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate, tu ca copil nu ai nici o treaba sa-ti placa iubitul mamei!
Ca-ti place sau nu, trebuie sa-ti vezi de scoala si jucariile tale, fara sa te bagi in relatia mamei tale.

| Mihaela_Sirbu_1997 a răspuns (pentru Violleta2022):

Pai da dar eu cred ca mamei mele ar trebui sa ii pese si decizia mea dar oricum ea il iubeste mai mult pe fratele meu aveti dreptate, multumesc

| Mihaela_Sirbu_1997 a răspuns (pentru Freya1):

E bine ce spui tu dar problema e ca nu prea avem discutii intre fete

| Freya1 a răspuns (pentru Mihaela_Sirbu_1997):

Astepti un moment de respiro cand nu e retinuta cu nimic.Adevaru e ca toti te vor sfatui sa iti vezi de treaba ca esti mica si etc dar nimeni nu se gandeste ca practic e viitorul tau tata.Nu zice nimeni sa ii desparti daca ea e fericita dar trebuie sa stii si tu lucruri despre el sa iti spuna maicata la ce sa te astepti ca pana vei face 18 ani e si viata ta la mijloc.O mama trebuie sa gaseasca intai un barbat care sa ii respecte copii apoi sa o iubeasca pe ea.