| Mihaelamateidavid a întrebat:

Bună.Faza e ca de 3 zile îl visez pe fostul meu iubit decedat care ba ma cearta, ba îmi zice ca vine sa ma ia. Faza e ca eu sunt căsătorită și am 2 copii.El are5 ani de când e decedat..de ce tocmai acum îl visez? Pana acum nu l-am visat deloc..Mulțumesc pentru răspuns

Răspuns Câştigător
| Yourfavgirl a răspuns:

Fa-i o pomana,mergi la biserica si aprinde-i o lumanare si roaga-te pentru linistea sufletului sau,toata saptamana asta sa faci,dupa imi dai reply si imi zic cum mai e cu visatul lui. El nu a trecut peste tine, el se gandeste la tine, mortii de obicei cand nu au apucat sa ne transmita ceva cat erau in viata, ne transmit in vise. Tarie si credinta in cel de sus, o sa fie bine.

10 răspunsuri:
| HanszmR a răspuns:

Nu trebuie sa o iei ca si cum el iti vorbeste. Poate e mintea ta care nu a putut accepta moartea lui, poate ai facut greseli in trecut si nu ai mai putut sa-ti ceri iertare. Incearca sa te rogi pentru el cand iti vin ganduri si vise. Mai mergi la biserica si pune-l pe pomelnic sau fa-i un parastas.

| Violleta2022 a răspuns:

Te-ai gandit cumva la el zilele astea si de aceea il visezi atat de insistent.
Fa bine si da ceva de poamana unei prieten, cunsotinte sau chiar cuiva de pe strada, orice, un mar, o gogoasa, placinta sau da-ti permiti o farfurie de mancare unui vecin.

| relian a răspuns:

Mda e clara laughing esti casatorita si ai ajuns la concluzia ca nu este exact ce doreai sau aveai nevoie, asa ca gandul te duce la fostul, asa iti apare el in visul tau sau fantezii ceor mai fi.

Asta e inseamna ca l-ai placut mult mai mult decat il placi pe actualu sot.
De ce tocmai acum? Simplu pentru ca acum ti-ai dat seama cu cine stai laughing

| Mihaelamateidavid explică (pentru relian):

Dacă nu-l plăceam pe soțul meu nu ma căsătoream cu el și nu mai făceam 2 copii...

| Eireann a răspuns:

Probail ceva ti-a adus aminte de el - un loc, un obiect, un cantec sau ceva ce subconstientul tau asociaza cu el chiar daca tu nu iti dai seama. Visele sunt legate de felul in care creierul nostru proceseaza lucrurile care se petrec in timpul zilei, nu sunt premonitii si nu trebuie sa te sperie.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Visele sunt vidoeclipuri create de creier pe baza datelor din memorie. Datele din memorie importante nu se șterg. Astfel pe baza lor, creierul lucrează în fiecare noapte li produce vise. S-a activat în mod spontan și aleator zona unde sunt înregistrate date cu fostul și s-a creat un video.

| vasile2222 a răspuns (pentru Mihaelamateidavid):

@relian vorbeste de momentul prezent

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cumva ti-ai adus aminte de el, chiar daca nu ti-ai dat seama. Poate perioada actuala iti aminteste de el.
Oricum, e doar in mintea ta.

regis
| regis a răspuns:

Una din teoriile referitoare la vise spune ca atunci cand visezi o persoana care nu mai face parte din viata ta, de fapt ti se vindeca rana pe care plecarea ei a cauzat-o.
Explicatia lor ar fi ca memoria ta a stocat amintirile cu el la categoria "amintiri dureroase". Acum rana incepe sa se vindece, iar amintirile sunt transferate la "amintiri frumoase", care ar fi stocate in alt colțișor al creierului, iar acest transfer ar produce visele.

| relian a răspuns (pentru Mihaelamateidavid):

Nu am spus ca nu l-ai placut,am spus nu l-ai placut mai mult decat pe fostul,asta e o diferenta, deci nu intelege doara ce vrei tu.
Referitor la casatorii si copii stai tu linistita, majoritatea oameniilor nu s-au casatorit si facut copii ca se iubeau la nebunie, asta asa ca idee, sa stii cum stau lucrurile.
Majoritatea s-au casatorit ca asa trebuie si facut copii din intimplare sau la fel ca tot asa trebuie, ca asa fac altii.