| pappy18 a întrebat:

Buna fetelor am si eu o alta intrebare? pot sa stiu si eu ce gen de baiat preferati?tongue 1 baiatul care merge la sala e inalt cu bani cu masina cu vila cocalar ( manelar) cu fite si figuri pe el freza inele bijuteri chesti si e un mincinos. sau. 2 baiatul de kartier reppar cu muzicaa hip-hap fara freza cu korp frumos fara fite si figuri pe el sau bijuteri bani masina sau casa cii cu muzicaa hip-hap in suflet si e un baiat sincer sufletist si municitor.pee care lati prefera? si de ce lati prefera pe primul si de ce p al doilea.astept raspuns.

32 răspunsuri:
| vallericka a răspuns:

Ash prefera baiatul cu nr 2...In viata nu conteaza kit de bogat este sau cu diferite freze unikul lucru cel de pret este interiorul adica sufletul si inima. dar in ziua de astazi aceasta nu conteaza conteaza doar faima dar cu ce rost daca nu ai un skop in viata...aceasta este alegerea mea indiferent de parerile altkuiva eu voi ramine cu alegerea mea! (inlove)

| inaflorea a răspuns:

Eu nu aleg nici prima, nici a doua varianta. Fiecare persoana stie tipologia persoanei pe care ar alege-o, dar nu in totdeauna iese cum vrei. Stiu persoane, acum femei in toata firea, care au visat la cai verzi pe pereti si printi pe cai albi si s-au maritat cu total opusul asteptarilor lor...Asa ca, poate spune oricine:"al meu (a mea) va fi asa si pe dincolo" ca tot degeaba...viata arata ce vrei cu adevarat.