| Marii1234 a întrebat:

Bună :* Îmi place de un băiat, dar nu prea vorbim mult am vorbit cu el doar de vreo 2 ori. Este prieten cu un verişor de-al meu. Miercuri am fost în parc si acolo era şi el. Era cu o fată cred că sunt împreuna deoarece a stat doar lângă ea erau foarte apropiaţi. Nu eram foarte departe de el, vorbeam cu o prietenă şi el s-a tot uitat la mine când m-am uitat eu la el şi-a întors privirea mi-a zâmbit. Acum nu ştiu ce să cred. Oare îi place de mine sau aşa mi se pare mie. Poate este cu aceea fată. Mie îmi place mult de el şi aş vrea să fim împreună.

FUNDĂ :*!

13 răspunsuri:
| roSenD99 a răspuns:

Pai dc nu ii ceri id de mess si sa vb? sau dai un messaj.si poate s-a uitat la tine amical u pot sa stii trebuie sa vb cu el

| NemNUZ a răspuns:

Daca are prietena ar trebui sa nu te bagi, decat daca vrei un scandal urias...

| Pysycuta97 a răspuns:

Dupa cate ai spus sigur te place! si daca are prietena ce! trebuie sa lupti pentru ceea ce iti doresti... Nu mai lasa sa fie alti fericiti fii tu! crede ma ca vb din experienta ..si e mai bine sa nu lasi pe altii sa fie fericiti ca dupa aia iti rad in nas! incearaca sa ii zici verisorului tau ca il placi si poate iesiti undeva toti 3 si atat! fara prietene ca incep sa faca misto si nu e bine! eu iti tin pumni i multa dragoste! funda?:*

| qAndrada a răspuns:

Incearca si vorbesti mai mult cu el, vorbiti despre voi. Ce filme va plac, ce muzica va plac... si mai multe, intreaba-l care e culoarea ochilor lui de aproape si atunci cand te uiti la ei, ia-l in brate si sarutati-va. App, nu-i spune ca il placi pentru ca s-ar putea sa fuga de tine... depinde. fundita?

| andreeaflory a răspuns:

Incearca sa nu mai fii rusinoasa si sa ii vorbesti iar mai incolo dupa ce vorbiti, gasesti tu un subiect il intrebi scuze ca te intreb acea fata este cu tine si apoi daca spune ca nu incearca sa fii cu el dar daca spune da astepti sa se desparta dar stai si tu la curent cu ce se intampla cu ei 2 iar daca iti este rusine ii ceri id de mess si vb akl.sa stii un sfat ca nu e bine sa tii in tine ca iti faci si mai rau

| AliGab a răspuns:

Te rog frumos nu lua in seama ce spune Pysycuta97. Daca iei in seama si faci intocmai risti ca la un moment dat sa fii tu in postura prietenei lui (daca are). Solutia este simpla: il intrebi pe verul tau daca are prietena: daca are mergi mai departe si il lasi in pace, daca nu are ii spui ca iti place de el (dar lasa baiatul sa faca primul pas). Succes

| Cirstea_Ana_Elena_1993 a răspuns:

Eu zic sa va da-ti o intalnire pe la poarta sau la bloc si vei sti daca se uita in continuu la tine si incepe sa se balbaie inseamna ca te place daca nu te ia in felul lui

| Cirstea_Ana_Elena_1993 a răspuns:

Pai dati-va o intalnire si daca se uita in continu la tine si se balbaie inseamna ca te place dar daca nu-i asa inseamna ca o face altfel

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Ei bine vorbeşte cu verişorul tau sa iti zica ca iti place de prietenul lui şi să îl rogi să stabiliti să vă întâlniţi... undeva in parc sau la ştrand, toti trei şi încearcă să îl cunoşti mai bine pe acel băiat.Şi întreabă-l discret cine era fata cu care l-ai văzut recent, e posibil sa fie vreo verişoara sau soră sa şi să ai noroc şi să nu aiba prietena. Noroc, îţi ţin pumnii, curaj

| Marii1234 explică (pentru Brăila_Ana_Cosmina_1997):

Nu este verisoara si nisi soara lui. il cunosc destul de bine si ii cunosc familia. doar cu el nu prea am vorbit big grin

| Marii1234 explică (pentru Pysycuta97):

Daca ea este prietena lui. nu stiu sigur daca este. mie nu imi place sa ma bag in relatii big grin.

| andreicaia99 a răspuns:

Iti dau niste idei care sigur merg : mai intai roaga-l pe verisorul tau sa se intereseze daca acel baiat e impreuna cu fata aia daca da nu te baga ca o sa iasa urat, daca nu e impreuna cu fata aia vorbeste cu el iesi cu el vorbeste cat mai deschis si daca si el te place atunci bingo!

| sebidragon98 a răspuns:

Eu stiu cum se comporta un baiat in preajma unei fete.e timid..si transpira (si eu faceam asa cand eram miclaughing )cand mai e cu fata aia, du-te la el si incearca sa te pui intre ei..amuza-l..va rade la toate glumele tale daca e indragostit de tine..si sa stii o chestie. daca lui I place de tine nu va reactiona nici cum.i e frica, ca o sa spui nu si o sa se faca de rusine.fa tu primul pas cand e singur..nu o sa il faca el..fii convinsa..noroc.Funda?