| Chainsaw a întrebat:

Imi place de un baiat nou venit in scoala happy i-am zis prietenei mele de el si s-a combinat cu el.Ma rog nu e chiar o relatie serioasa cred eu pentru ca ea l-a intrebat pe el si sunt de 3 sapt aproape impreuna si nu au iesit niciodata afara impreuna.Acum ei inca sunt impreuna dar as vrea sa fiu cu el.Adica ma simt aiurea sa ma duc eu la el sa ii spun ca il plac sa il intreb daca ii place de mine? El mereu se uita la mine si imi zice buna de cate ori ne intalnim. Daca ne vedem de 3 ori de 3 ori imi zice bunarolling on the floor. Offf eu cred ca daca l-ar interesa de mine nu m-ar intreba pe mess ce fac sau daca vreau sa fiu cu el? Ar trebui sa ii zic la scoala face 2 face ceva gen : Buna cmf? Auzi tie iti place de mine sau x("iubita" lui).Sau sa il intreb daca doar ii place de mine.HELP!laughing

10 răspunsuri:
| Husar_Radu_1993 a răspuns:

Nu il intreba. intodeauna un baiat trebuie sa intrebe fata. si in plus nu poti sa afli ce fel de persoana este aceasta dupa cateva ore de cunostinta sau asa. trebuie sa afli ceii place ce nu ii place si restul. poate de asta "sta" cu prietena ta sa afle ce iti place si apoi sa vorbiti sa vedeti. dar na. oricum succes laughing

| Dex2 a răspuns:

Eu as zice sa te axezi pe persoana ta! Sa nu ii oferi sadisfactie! Adica, sa il intrebi daca TE PLACE intr-un mod subtil...thinking
Bafta thumbs up

| Dariusuu a răspuns (pentru Husar_Radu_1993):

Cum adica intodeauna?

Pai daca o fata e curioasa. Ea de ce sa nu intrebe? Ca ne luam noi dupa toate prostiile.

Ma uimesti frate

| onasis1961 a răspuns:

Vezi ce prietenă adevărată ai! Cum a auzit că-ţi place de el, a fugit şi s-a combinat! Alal prietenă!

| Husar_Radu_1993 a răspuns (pentru Dariusuu):

Nevermind. nu ar trebui sa postati astfel de intrebari aici. ar trebui sa va sfatuiti cu prietenii pentru asa ceva.

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Mai intai incearca sa te imprietenesti cu el mai mult, si atunci cand o sa fiti foarte apropiati daca nu iti spune nimic intreaba-l tu.Si inca un sfat, ignora acea fata care se dadea drept prietena ta caci totul a fost o prefacatorie.
O zi buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce dragut tia picat cu tronc! happy

| InsanityHasStruck a răspuns:

Daca il placi cu adevarat du-te si spune-i. Nu trebuie sa il intrebi neaparat daca si lui ii place de tine atata timp cat tu te simti implinita ca i-ai spus ce aveai pe suflet. Succes! happy

| YunoGasaiEceaMaiTARE a răspuns:

Pai dao aia masii pe prietena ta si du-te la tip si spune-i daca vrei sa va intalniti la un suc el va acepta si stai mai langa el da atentie nu fi obsedata. Apoi puneti capul pe umaru lui si apoi sigur va veti saruta.

| Sara67 a răspuns:

Daca iai spus prietenei tale ca il placi si ea ti-a luat-o inainte e bine sa te feresti de ea pentru ca prietenii la nevoie se cunosc tu raspunde politicos baiatului se vede ca te place si daca e rusinos intreaba-l daca puteti devenii prieteni