Buna! Stiu cum te simti, si mie mi s-a intamplat ceva asemanator in clasa a 8-a, diriginta mea era gravida si nu a putut sa ne duca pana la sfarsit ci doar primul semestru din clasa a 8-a. A fost foarte greu pentru noi deoarece era foarte draguta cu noi si se implica foarte mult. In locul ei a venit un profesor care nici macar nu-si dadea silinta sau macar sa se implice pentru noi, mai ales ca eram la sf clase a 8-a. Eram aproape ca si singuri... Din pacate a trebuit sa ne conformam chiar daca ne-a fost greu, timpul a trecut. Noi personal, dupa ce a inascut, am mers la ea pe grupuri si i-am duse diverse cadouri, chiar era fericita sa ne vada. Ati putea sa-i faceti ca un fel de scrisoare in care sa-i spuneti ce a insemnat tot timpul petrecut cu ea pentru voi. Ar fi frumos, poate ar impresiona-o mai mult decat orice cadou deoarece vine din suflet. Acum voi decideti!
Multi copii au parte de astfel de dezamagiri. intr-adevar e foarte nasol sa-ti plece profesorul preferat fix in ultimul an, dar chiar si in altii...si eu aveam o profa de fizica foarte frumusica si draguta cu noi in a6a, dar a plecat pe motiv ca voia o pauza. Anul asta care a trecut am avut o babaciune iesita la pensie care era mai rea. Avea simtul umorului ce-i drept, dar oricum eram toti inghetati de frica sa nu ne scoata la tabla... daca vreti sa-i luati un cadou dirigintei voastre trebuie in primul rand sa gasiti o persoana de incredere care sa stranga banii. Ii puteti lua un tort si niste flori sau o bijuterie(un lantisor/ bratara de argint, un parfum poate. Este greu daca nu stiti exact ce gusturi are. Incercati sa va aduceti aminte de ceea ce purta si sa-i luati ceva similar. Asa nu veti da gres. Succes si imi pare rau ca v-a parasit!