| Calin221 a întrebat:

Bună! Întrebarea este destinata celor în cauza sau care măcar suporta /înțeleg comunitatea LGBT.

Eu am 18 ani și sunt gay de când ma știu. După atâția ani în care nu m-am acceptat parca acum simt nevoia sa fac cunoștință cu aceasta comunitate mai mult. Am evoluat, locul de munca merge perfect, liceul la fel, complexele s-au diminuat puțin si parca as vrea sa cunosc și sa socializez cu persoane din comunitate.

Păreri cumva despre cum pot socializa mai mult cu persoane ca mine, o prietena lesb mi-a recomandat tinder și as vrea sa știu dacă ar fi băieți ca lumea nu doar cazuri de "A/P" și alte chestii de genul asta.

Nu judecați sau ceva ca nu e cazul mai bine treceți peste întrebare decât sa jigniți, poate prin întrebarea asta ajutam și alte persoane care poate nu au curaj sa posteze o întrebare de genul acesta.

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"locul de munca merge perfect, liceul la fel complexele s-au diminuat "

ai inștiințat colegii cum că ești gay? asta așa, de curiozitate

| Freya1 a răspuns:

Probabil nu e chiar usor sa caut oameni gay ok.Adica nu înțelege gresit,mai sunt zeci de oameni cu o altă orientare sexuală ce sunt cu capul pe umeri dar,problema e ca exista posibilitatea foarte mare in acelaș timp si sa dai peste oameni mai degrabă cu probleme decat ca doar sunt gay.
Asa ca ai grija cu internetul si chiar in viata de zi cu zi pe cine alegi sa iti fie confident, prieten, partener ca nu sti peste cine dai.

Încearcă daca vrei rețelele de socializare, cum e Facebook, Instagram, tik tok.

| Lukasssz a răspuns:

Sincer in Romania comunitatea Lgbtq+ nu este privita cu ochi buni datoria cretinilor(majoritatea religiosi), o sa fi batjocorit cel mai bine dupa liceu te muti intr-o tara unde Lgbtq+ are mai multe drepturi.

| Calin221 explică (pentru sierra1):

Doar doua prietene știu despre mine, una care mi-e ca o sora (și invers) și una lesbiana într - o relație