| Tiganescu_John_1993 a întrebat:

Buna la toata lumea, am 28 de ani si sunt cat de cat si eu trecut prin viata dar situatia recenta nu mi se pare foarte clara si as dori parerea din jur.
Vorbesc cu o fata de 3-4 zile si exista problema geloziei din motive care eu le-as considera pe buna dreptate.
Precizez ca am mai vorbit cu ea in 2021 prin august vreo luna maxim, cand am incetat eu sa mai scriu s-a dus si relatia scurta.
acum recent am aflat ca lucreaza cu soramea si in Olanda, am aflat abiala 2 luni de asta prin coincidenta.
La prima vorba cu soramea o dat emoticane cu vomitat happy
Cica vezi ca umbla cu toti si vorbeste cu toti.
Zic am sa vorbesc asa sa vedem ce o fi, zis si facut.
Ma suna ea seara din fata casei unde locuia si soramea cu iubitul ei si alti oameni 8 in total.
In timul conversatiei, o gasca de tigani erau afara si stiti cum sunt ei galagie muzica.
Unul din ei o abordeaza de aproape ca cica sa li se alature insistent extrem de tare, la care ea zice "nu multumesc frumos ca vorbesc la telefon acum" bineinteles ca flagul rosu s-a ridicat la mine dar fiind primul apel video zic nu comentez situatia si printre vorbe zic intoarce camera sa ii vad si eu.
Zis si facut, erau doar barbati si toti tigani.
In alta zi i-am scris lu soramea zic fii tu atenta si imi mai zici daca e ceva...si o inceput sa zica ca umbla cu baieti pe acolo.
Aia din casa jucau poker intr-o seara, iar restul cartilor erau la soramea si ea se juca macaua si cica au venit din alta casa pentru ea altii sa le arate trucuri cu carti si sa joace cica si ei, oricine isi da seama de fapt de ce, singura fata din casa, ca soramea e cu gagiu ei in casa si in camera si nu se punea problema altfel.
Dupa care in alta seara sora mea mi-a zis ca lumea o vorbeste ca s-a sarutat cu unu prin magazin pe la Germania ca erau aproape de Germania si faceau cumparaturile acolo, iar azi ceea ce a pus capac cica s-a dus la magazin cu acelasi presupus cu care zicea lumea ca s-au pupat in magazin, acum stiti cum e lumea mai si infloreste dar acolo unde sunt motive multe e si ceva adevar undeva, parerea mea.
Si au mai fost vorbe de ale ei care au zis pe acolo la lume despre ea si fostul ei iubit ca inca il place, ca e frumusel, ca s-ar impaca cu el, dar astea inainte sa vorbim noi, iar eu subtil intr-o conversatie am intrebat-o, zic poate te gandesti sa te impaci cu el sau te gandesti la el si esti afectata. Cica nu nu, deja aici am prins-o ca minte, azi dupa ce am zis ca ar trebui sa ii spun astea, cica i se face rau ca o inteapa inima, zic imi pare rau dar eu iti zic ca sa ai grija ca lumea e rea ca si eu am fost in Germania si stiu cum e mai ales intre tigani si in general lumea e rea tare. Tin totusi sa cred ca faza cu sarutatul au fost doar vorbe scoase, ca s-a discutat la ei acolo si o zis cineva ca o glumit cel care a scos vorba dar totusi sunt prea multe vorbe despre ea si chiar daca nu a facut nimic intim asta nu insemna ca gata e si sfanta, totusi la 2 luni de zile sa iesi afara sa insiste niste oameni care nu trebuia sa aiba nici o legatura cu tine sa te cheme sa stai cu ei la gratar afara happy si pe deasupra incerca sa se justifice ca cica ce e ea vinovata ca o chemau niste fete la gratar si nu putea sa mearga dincauza ca vorbea cu mine, da zic eu, care fete ca erau doar barbati pe deasupra si tigani?
As vrea sa intaresc simtul si parerea mea prin parerea voastra, va rog mult sa imi spuneti daca merita efrtul de a continua cu ea, nu am mentionat ca are si copil cu fostul ei iubit au si stat impreuna prin Anglia concubinaj si chestii, si la ei tot a fost cazul de gelozie la el dar zice ea ca el era extrem de gelos, chiar si daca se uita cineva dupa ea, zice ca o batea happy acum cine stie adevarul, ca de mintit am prins-o la faza cu fostul ca o povestit la lume ca il place si l-ar vrea inapoi iar eu cand am intrebat a negat happy
M-am gandit ca poate ca nu s-au intamplat chestii si ca poate din cauza caracterului ei si gura mare sa o fi pus in situatii in care lumea sa o vorbeasca si sa incerce sa profite, astept parerea voastra eu o am pe a mea dar m-ati ajuta! Multumesc

Răspuns Câştigător
| SilentRain a răspuns:

Relație la distanță nu funcționează.
Nu poți să tragi nici o concluzie daca nu vezi toate astea la ochii tai, că e posibil să îți dai singur filme că prostul
Te desparti de tipa asta și cauți una pe care sa o ai și aproape

| Tiganescu_John_1993 explică (pentru SilentRain):

Alarma falsa dovedita, lumea e rea si invidioasa, si soramea, nu o placea si de asta mai si a scos vorbe, fata mai are 2 saptamani si vine acasa si e aproape de mine, si dupa discutia cu ea si dupa ce sa lamurit situatia, am decis sa continui cu ea, am vazut ca multi sunt rai si aici in raspunsuri gen trecut mai esti prin viata laughing, nu aveti habar de experienta mea si trecutul meu demn de carti sau filme, in fine, pur si simplu o intrebare nu strica niciodata sa aflii o parere din jur, desigur ca nu as fi continuat cu e daca era adevarata situtia si plus copilu... in final va multumesc la toti pentru raspunsuri si scuzati-mi exprimarea mai gresita gramatical, eram si in graba si suparat happy. Doamne ajuata!

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Vezi-ti de viata ta din Romania si cauta-ti pe cineva aici, ca relatiile la distanta cu femei cu copii care se distreaza cu alti barbati, nu sunt pentru tine, relatii nromale si nici fericite.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Dragoste cu 4 clase.
La ce ai adus peisajul asta agricol aici?
Tu esti acasa si ii dai mesaje uneia care culege rosii printre tigani. Bravo.
Mare experienta de viata ai, daca iti generezi singur probleme intr-o relatie care practic nu exista.

| Freya1 a răspuns:

Tu cred ca ești singur de mult și vrei o relatie neapărat.Iar pentru ca fata asta ti-a dat mai multă atenție ți s-a pus pata.

Cu ce te ajuta pe tine sa fi cu cineva la distanta aia, ne având nici încredere în ea și clar ne plăcându-ti felul ei de a fi?
Trezește-te la realitate și vezi de viata ta, ca mai sunt fete.

| johnnny123 a răspuns:

Ești atât de "trecut prin viață" încât ai impresia că dacă ai vorbit trei zile cu o femeie aflată la mii de km distanță înseamnă că "ai o relație".

De fapt nu ai și nici nu vei avea vreodată o relație adevărată cu ea, și poate că e mai bine așa.

Răspuns utilizator avertizat
| DepikaPadukone a răspuns:

Este falsă frate și mincinosă ai grijă mare frate ce faci si cine ubli deschid ochii. Eu nu înțeleg cum de ai dat de așa... și nu-ți dai seama deloc de nimic aia se culcă cu toți și tu încă te mai întrebi toate astea ești prost rău frate rău de tot.