Relație la distanță nu funcționează.
Nu poți să tragi nici o concluzie daca nu vezi toate astea la ochii tai, că e posibil să îți dai singur filme că prostul
Te desparti de tipa asta și cauți una pe care sa o ai și aproape
Este falsă frate și mincinosă ai grijă mare frate ce faci si cine ubli deschid ochii. Eu nu înțeleg cum de ai dat de așa... și nu-ți dai seama deloc de nimic aia se culcă cu toți și tu încă te mai întrebi toate astea ești prost rău frate rău de tot.
Vezi-ti de viata ta din Romania si cauta-ti pe cineva aici, ca relatiile la distanta cu femei cu copii care se distreaza cu alti barbati, nu sunt pentru tine, relatii nromale si nici fericite.
Ești atât de "trecut prin viață" încât ai impresia că dacă ai vorbit trei zile cu o femeie aflată la mii de km distanță înseamnă că "ai o relație".
De fapt nu ai și nici nu vei avea vreodată o relație adevărată cu ea, și poate că e mai bine așa.
Dragoste cu 4 clase.
La ce ai adus peisajul asta agricol aici?
Tu esti acasa si ii dai mesaje uneia care culege rosii printre tigani. Bravo.
Mare experienta de viata ai, daca iti generezi singur probleme intr-o relatie care practic nu exista.
Tu cred ca ești singur de mult și vrei o relatie neapărat.Iar pentru ca fata asta ti-a dat mai multă atenție ți s-a pus pata.
Cu ce te ajuta pe tine sa fi cu cineva la distanta aia, ne având nici încredere în ea și clar ne plăcându-ti felul ei de a fi?
Trezește-te la realitate și vezi de viata ta, ca mai sunt fete.
Alarma falsa dovedita, lumea e rea si invidioasa, si soramea, nu o placea si de asta mai si a scos vorbe, fata mai are 2 saptamani si vine acasa si e aproape de mine, si dupa discutia cu ea si dupa ce sa lamurit situatia, am decis sa continui cu ea, am vazut ca multi sunt rai si aici in raspunsuri gen trecut mai esti prin viata , nu aveti habar de experienta mea si trecutul meu demn de carti sau filme, in fine, pur si simplu o intrebare nu strica niciodata sa aflii o parere din jur, desigur ca nu as fi continuat cu e daca era adevarata situtia si plus copilu... in final va multumesc la toti pentru raspunsuri si scuzati-mi exprimarea mai gresita gramatical, eram si in graba si suparat
. Doamne ajuata!