Iti trebuie o coala A3 de carton lucios de 300 gr/mp (se gaseste la centrele de copiere) si un cutter. Masori plicul, tai o fasie din coala de carton, cu 1 cm mai lata decat latimea plicului si crestezi doua taieturi in diagonala, astfel incat sa poti pune colturile plicului in ele, urmatoare serie de crestaturi diagonale o faci la o inaltime care sa permita citirea textului de pe plicul de deasupra. Si tot asa, pana ai o "scara" de plicuri. Vezi desenul: https://imgur.com/6Ji6MW1
Cumpari si o coala mare de hartie pentru ambalat cadouri, inpachetezi totul cu o funda frumoasa si ai terminat!
Pacat ca nu pot pune o poza cu aceste plicuri. vreau cumva sa fie o explozie de culori si sa o fascineze dar sa se vada si pe plicuri scris sus acel text! nu neaparat scarita poate si altceva
A, inteleg...mi le imaginez. Deci nu vrei sa le pui pe toate la gramada. Ar fi draguta scarita aia, dar nu stiu cum ai putea sa o faci sau cu ce ai putea sa o inlocuiesti. Oare dintr un carton se poate face? Dar nu stiu cat de estetica ar fi...
Ai putea sa pui si o perdatrda ratacita de la revelion, daca doresti sa fie o explozie cu plicuri