| ravendem a întrebat:

Buna la toti. Mi-am facut in cap o idee pentru un cadou atentie cum vreti sa-i ziceti. am cumparat 25 de plicuri de culori diferite toate... rosu albastru verde etc. vreau sa scriu pe fiecare plic textul

pe plicul rosu "Deschide-l cand vrei sa razi si in acel plic rosu este o gluma ceva"
Pe plicul turcoaz "deschide-l cand vrei sa stii ce simt pentru tine" si in acel plic sunt scrise ce simt pentru ea etc etc ati inteles ideea acum problema este am nevoie sa fac un suport ceva pentru a pune acele plicuri in scarita asa sau na sa arate frumos sa le impachetez si sa o duc la ea la lucru intr-un colet! + un trandafir rosu Ceva idei? Mi-ati fi de real ajutor! Multumesc

Răspuns Câştigător
| JackR a răspuns:

Iti trebuie o coala A3 de carton lucios de 300 gr/mp (se gaseste la centrele de copiere) si un cutter. Masori plicul, tai o fasie din coala de carton, cu 1 cm mai lata decat latimea plicului si crestezi doua taieturi in diagonala, astfel incat sa poti pune colturile plicului in ele, urmatoare serie de crestaturi diagonale o faci la o inaltime care sa permita citirea textului de pe plicul de deasupra. Si tot asa, pana ai o "scara" de plicuri. Vezi desenul: https://imgur.com/6Ji6MW1

Cumpari si o coala mare de hartie pentru ambalat cadouri, inpachetezi totul cu o funda frumoasa si ai terminat!

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Foarte dragut din partea ta...Dar nu stiu cum ai putea confecționa genul ala de scarita, sa pui plicurile intr o cutiuta frumos ambalata merge?

| ravendem explică (pentru anonim_4396):

Pacat ca nu pot pune o poza cu aceste plicuri. vreau cumva sa fie o explozie de culori si sa o fascineze dar sa se vada si pe plicuri scris sus acel text! nu neaparat scarita poate si altceva happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ravendem):

A, inteleg...mi le imaginez. Deci nu vrei sa le pui pe toate la gramada. Ar fi draguta scarita aia, dar nu stiu cum ai putea sa o faci sau cu ce ai putea sa o inlocuiesti. Oare dintr un carton se poate face? Dar nu stiu cat de estetica ar fi...

| IIIshaneIII a răspuns:

Ai putea sa pui si o perdatrda ratacita de la revelion, daca doresti sa fie o explozie cu plicuri

| JackR a răspuns (pentru JackR):

Daca imi dai dimensiunile plicului, iti fac un desen in AutoCAD, cu dimensiunile exacte pentru suport si taieturi.

| JackR a răspuns (pentru JackR):

Nu trageti! Stiu, se scrie "impachetezi", dar am tastat gresit! happy

| ravendem explică (pentru JackR):

Mersi fain excelentă idee happy am exact ce imi trebuie happy multumesc

| JackR a răspuns (pentru ravendem):

Cu placere! Sper sa-i placa!