Nu trebuie sa ii pese de ce zice lumea si nici sa ii fie rusine cu tine si asta sti si tu.
Si eu aveam senzatia aia ca ii e rusine cu mine si ma simteam prost pentru ca nu eram de pe garduri.Singura chestie pe care poti sa o faci e sa discuti cu el.
Stai degeaba cu el. Nu te iubeste. Pleaca acum cat nu faci vreun copil cu el. Probabil ca esti ca ajutor la parintii lui. Curatenie, mancare etc.
Te considera animalul lui de companie.
Cand are chef de sex te baga in seama, dupa aceea sa stai in coltul tau.
Accepta ca ai dat-o in bara si cauta-ti pe altcineva.
In dragoste functioneaza totul sau nimic.
Ce comentarii... poate e timid de felul lui. Poate e atras dar nu o arata. Tu ar trebui sa stii ce caracter este el. Si nu zic cum este el cu prietenii(eu in general cand sunt cu grupul meu din mut m-a transform in animal). Sincer cred ca as fi si eu la fel
Timid dupa 3 ani? Dintre care un an jumate de locuit cu o persoana? Asta e absurd, nu are 12 ani.
Crede-ma ca nu te iubeste, un barbat care tine la tine se simte mandru sa te aiba si sa te arate prietenilor lui. Mai mult ca sigur are ceva de ascuns.
Nu e in genul ca ii e rusine cu ea.
S-a invatat asa...
idk man, fiecare e diferit dar din ce vad in comentarii ar trebui sa ma uit cu alti ochi la fostele mele relatii, poate am fost si eu vinovat...
Pai pune mana si vorbeste cu el.
locuitul cu parintiii e oricum moarte pasiunii.
Eu inteleg daca e o persoana mai rece, dar cu persoana iubita e oribil sa te porti asa. Daca asa a fost de la inceput si ea la acceptat, ok. Dar am avut si eu relatii si cand incepea sa se poarte asa, incerca sa se indeparteze de mine si sa caute un motiv de despartire.
Dupa 1 an jumate sa te intrebi daca asta e felul lui de a iubi? E cam aiurea.
La început nu a fost chiar așa de distant și acum când ii zic ca nu e bine cum se comporta cu mine și spune ca eu am o problema și încearcă 1 2 sa se comporte diferit și după face la fel și asta nu ieșitul împreuna a fost așa dintotdeauna și când îl întrebam îmi spunea ca nu înțeleg eu ca el decât vrea sa ma potejeze am înțeles pana la un punct dar de când ne-am mutat împreuna nu ma lasă sa ies nici singura doar pana la părinții mei sau sora mea și asta rar
Sau poate are alta.
Nu ii mai cauta scuze, e clar ca nu va potriviti.Mai bine i-ai spune pentru ultima oara ca tu nu esti menajera casei, sau femeia ce il asteapta pe el cand i se nazare si ca ori te scoate in lume, va distrati si faceti chestii de tineri indragostiti ori pa.
Am avut si eu o relatie din asta in care m-am complacut ani de zile pana sa imi dau seama ca nu is proasta nimanui sa stau la cratita si el sa ma bage in seama cand binevoieste.
Problema este ca el spunându-mi multe lucruri te debusoleaza și ajungi sa nu mai știi ce sa crezi sunt momente in care cred ca ma iubește și ca poate încearcă sa ma potejeze pentru ca atunci când ieși mai mult împreuna lumea Ar încerca sa ne despartă alteori cred ca ii este Rușine cu mine.