| mopella a întrebat:

Buna lumea. Am si eu o intrebare. Ma intilnesc cu un baiat ne intelegem bine. Problema consta in faptul ca mama mea e impotriva fidnca el are un secret care multe il poate costa. In fine si pe mine ma deranjeaza asta dar eu pot sa accept. Mami se ingrijoreaza eu nu voi fi bine. Mi-a interzis sa mai es cu el, strict. Nustiu ce sa mai fac, vreau sa fiu cu el dar ma simt incordata stiind ca nu am acordul mamei. Ce sa fac? Ce ma sfatuiti.

10 răspunsuri:
| JustMeش a răspuns:

Convinge`o pe mama ta ca este un baiat de treaba si ca poate avea grija de tine... happy

| DarknessAngel a răspuns:

Ajuta-l pe baiatul de care iti place sa ii demonstreze ca nu e asa cum crede ea ca este, ca e bun cu tine si acel secret nu va mai conta. Ma rog depinde si de acel "secret". Incercati sa o convingeti ca nu are de ce sa isi face griji. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa o asculti pe mama ta.pentru ca daca ea asa crede inseamna ca stie ea ceva de nu te lasa impreuna cu el.stai linistita ca nu se temnia viata ta aici ci din contra o sa mai ai mult de calatorit pana ajungi la iubirea vetii tale...in fine eu iti spun sa iti asculti mama. sper ca te-am ajutat(sau daca nu fa cum iti spune inima)big grin

| darius27015 a răspuns:

In primul rand intreaba-l ce secret are ( daca il stii...vom vedea )in al doilea rand intreab-o pe mama ta ce nu ii place la el in al trei-lea rand ( daca nu merge asa so rogi pe mama ta sa te poti intalni cu el...) lasa-l balta laughing)))

| mopella explică:

A vazut mami tine la mine si e un baiat de treaba a dar totusi nul accepta. Si iata aici nu stiu cum sa procedez.

| negru30 a răspuns:

Accepti acum dar mai tarziu vei accepta - gandeste-te bine

| stresat a răspuns:

Poti sa o lasi pe mama ta sa zica in continuare ce vrea despre el si sa o ignori ca sa fii cu el, sau poti sa asculti de mama ta si sa te desparti de el. Atat de simplu este.

| mopella explică (pentru stresat):

Nu e simplu caci vreau sa fiu cu el, dar nu vreau sa o supar pe mami. Vreau sa am invoirea ei dar nu sa stau incordata cind es cu el. Iat asa.

| fabiola a răspuns:

Poate ca mama ta stie ce stie! Inainte de toate trebuie sa inveti sa scrii corect!

| mopella explică (pentru fabiola):

Fabiola nu folosesc limba romina in scris in fiecare zi. Traesc in alta tara si vorbesc si invat in limba engleza, de 6 ani deja. Daca nu scriu corect romineste e ca nu folosesc asa des limba romina.