Trebuie sa te duci tu sa o intrebi sa vezi daca ia trecut, si trebuie sa ii ceri acuze chiar daca ai facut ceva foarte rau sau nu, si poate atuncea o sa iai dea seama ca iti pare rau de ea si nu p sa mai fie suparata pe tine. PS : cerei scuze si intreab-o daca ia trecut, nu astepta sa iti spuna ea. Succes!
Pai daca aceasta persoana este importanta pentru tine ar trebui sa faci tu primul pas. Tuturor le pace sa vada daca persoana cu care ne certam se intorc la noi. Incercarea moarte nu are.Deci give it a try.
O sa te simti si tu mai bine.
Dar eu nu consider ca am gresit cu ceva, numa e foarte suparacioasa si mereu eu las de la mine. De aia am si intrebat-o daca sa o las sau ce sa fac.
Pai vezi exista si posibilitatea asta ca ea sa nu-ti mai scrie niciodata daca nu o faci tu mai repede. Eu zic sa actionezi asa cum simti. Si nu zic tampenii sau ceva, dar actioneza tu.Nu lasa totul, ca sa regreti mai tarziu. Ce-o fi, o fi.
Eu tot timpul am facut asa, si nu prea am regrete in viata asta.
Dar daca ea in sinea ei vroia sa incheie relatiile cu mine, apoi cand ii scriu in mintea sa sa fie ceva gen "Iara ma canuta enervanta asta, doamne nu mai pot scapa de ea"? Asta e problema, chiar nu stiu ce sa fac, deci nu pot face ce simt pentru ca is impartita:sa fac eu primul pas, asu sa astept...