Nu prea ma inteles intentiile tale, vrei sa te impaci cu el sau nu? Daca nu vrei sa mai ai vreo treaba cu el nu ii mai raspunde simplu. E clar ca el tine la tine si ii este mai greu sa renunte la relatia voastra.
Nu,nu mai vreau sa ma impac cu el, nu stia sa se comporte..se supara din orice si credea ca eu daca ies un pic din casa ma bag in seama cu altii.
Oricum este vorba despre un om capricios, obositor.Te cheama la el avand nevoie de altceva de la tine. Poti deveni pentru el o marfa ieftina. Daca ar tine la tine te-ar insoti in toate ocaziile si ar fi mandru ca are o prietena draguta.
Si mama a zis la fel, tot timpu cand era sa ne vedem sau sa mergem undeva nu putea, tot timpu ma chema la el.
Acest comportament se poate corecta daca ii acorzi poate mai mare atentie, poate e genul de persoana care are nevoie de mai mult timp sa aiba incredere in cineva depinde de cat timp sunteti impreuna.
E plin de baieti, da-i pace mai sunt multi , care stiu sa te aprecieze pentru cine esti, nu pentru sexare. O seara faina sa ai!
E ceva timp, daca il iubesti nu renunta la aceasta relatie incercati sa comunicati mai mult despre problemele voastre.
Crede-ma ca am facut-o de 1000 de ori, el niciodata nu si-a batut capu cu nimic.
Atunci nu iti pierde vremea cu el, iti doresc sa gasesti persoana potrivita
Pai te cheama la el pentru... a recita impreuna sonetele lui Shakespeare Tu de ce crezi ca face asta?
Daca te controleaza inseamna ca nu are incredere nici in el nici in tine. Nu are incredere nu poate avea o relatie. Deci PA! pa!