Dar de ce vrei sa ramai cu el cu orice pret? Aproape ca nici nu imi vine sa cred ca a facut asa ceva. Ce ai povestit tu aici e peste orice limite ( nici nu credeam ca poate exista un om asa de cretin sa faca cum a facut el) Te cred ca il iubesti, dar totul are o limita. Si-a batut joc de tine in cel mai aiurea mod. Nu merita nimic, nu ii mai da alta sansa. Nu te impaca cu el. Daca insa te impaci cu el dupa ce a facut, esti o proasta ( scuze expresia) si iti meriti soarta
Mda, multi inainte, poti sa te superi pe mine, dar cred ca eu la 16 ani am mai mult creier decat el
Of si a facut mult mai multe, mai am postata o intrebare tot in legatura cu el. Nu stiu de ce, eu incerc sa salvez sa ma impac. Vreau o iesire. Dar m-am umilit atat de mult, m-am injosit Putea sa ramana cu mine pana la urma si sa le zica baietilor ca sa nu mai vina. Eu eram in fata portii si vedea prea bine ca nu plecasem iar el isi suna baietii sa vina sa il ia
Nu te iubeste. Isi bate joc de tine si isi va mai batea joc mult si bine pana sa deschizi tu ochii mari!
Nu am tipat deloc la el. Eu ma mai descarc la el prin mesaje si il deranjeaza.Cand l-am luat in brate nu ma crizam doar voiam sa trecem peste,nu-mi venea sa cred cum se purta. Imi spunea ca tot eu l-am dezamagit,dadea vina pe mine Mereu cand vb cu el,vorbesc calm,incerc sa explic, serioasa, dar nu zice nimic, incepe sa glumeasca sa rada. Iar daca e serios ajunge sa se supere pe mine de parca cine stie ce zic
Mai are si 22 de ani. Nu e un copil. Nu ii mai permite nimanui asemenea lucruri. Deci pe bune de nu ma enerveaza pe mine cum se poarta cu tine. Baga-i mintile in cap. Ce taran plin de el si mandru. I-as bate numai in cap pe cei ca el ( SI asa nu le foloseste la nimic)
Nu ma supar. Eu asta voiam sa aflu, parerea voastra, care credeti ca e gresit. Pentru ca el da vina pe mine si ma face sa cred ca are dreptate. Ca am gresit. De 1 martie, nici nu a petrecut cu mine decat 1 ora jumate la un suc apoi s-a dus la prietenul lui. M-am suparat pentru ca i am zis dinainte ca ar fi frumos sa renunte la prietenul lui si sa stea cu mine. Facea: ce legatura are 1 martie cu tine? 1 martie vesteste venirea primaverii. I-am zis ca in primul rand are legatura cu noi, e ziua in care ne am oficializat relatie...
Buna treaba.tu stii ca un adevar partial e cea mai mare minciuna? de ce nu ne spui toate detaliile? nu cumva e ceva care nu are legatura cu intamplarea asta,adica el se comporta asa din senin...a dormit pe o ureche? eu cred ca el se lupta cu inima lui si cu adevarurile tale partiale... tu ce incerci de fapt? sa ne faci pe toti sa fim impotriva prietenului tau? nu ma astept sa recunosti ceva ca probabil te minti singura. nu esti sincera cu adevarat cu prietenul tau si el simte asta. normal ca il iei de prost si normal ca simti ca ar trebui sa mai stai cu el ca simti ca are ceva ce tu nu ai si anume puterea de a fi sincer cu el insusi. incearca si tu sa faci pasul asta. spune-i tot ce nu ai spus pana acum,tot ce ar trebui sa stie. e clar ca te iubeste enorm,si tu stii asta, dar in acelasi timp il toci cu sadism pentru ca nu esti sincera.e momentul cel mai bun pentru o confesiune, fii sincera cu el.mare atentie la adevaruri partiale!
Iti spun eu ca a planuit asta... Si eu faceam asta dar cu fetele care le agatam vara pe plaja sau in cluburi si inainte sa plece faceam pe nemernicu ca sa fie si ele nemernice cu mine pentru ca despartirea sa fie mai usoara. Dar la tine.u esti singura care iubeste in relatia voastra. El vrea doar sa treaca mai departe s-a plictisit. Cred sigur ca nu aveti mai mult de 20 de ani iar la varsta asta la baieti (la fete nu stiu ca nu-s fata) relatile nu se bazeaza pe iubire, se bazeaza pe dragoste adica pe romaneste esti o super bunaciune credincioasa etc. dar la un momendat se plictiseste de tine. Iubire =ti la cineva pentru calitati morale, fizice,materiale,aspect
Dragoste= doar pentru aspect.
Deci el se simte inferior tie adica nu prea are ce vorbi cu tine, tu esti de mult femeie, iar el a ramas acelasi "jucator" prostut. Treci mai departe gesesteti pe cineva responsabil si protector. Femeile au sute de relati, pana la varsta de 25-30 de ani, si parerea mea ca nu sunt curve nici pe departe.
In cazu asta nu-l intereseza de tine e clar.lasa-l ca baieti care sa te merite sunt
Am citit si cealalta intreabre a ta.Sincer nu imi vine sa cred Nu ii mai suporta tampenile. Nu te emrita. Iar tu.din felul in care vorbesti si ce spui ca ai facut pe el si ca incerci sa il intelegi, incerci atat de multe iar el isi bate joc de tine. Pai un baiat normal ar face orice pentru tine...esti mult.mult prea buna pentru el. Ai si putin respect pentru tine. SI fugi cat mai departe de langa el
nu ai nevoie de parerea nimanui ca sa iti dai seama ca el a gresit. stai linistita ca stii vorba aia sunt multi pesti in ocean eu nu sper sa te impaci cu el. stii de ce? dragostea e oarba si tu poate nu il vezi dar noi ne dam seama mult mai usor ca nu te iubeste si chiar daca o face, cu un astfel de comportament...deci chiar nu merita sa iti bati capul cu el. sincer, parerea mea asta e. am mai spus, decizia iti apartine ca doar nu o sa alegem noi pentru tine
Doamne fereste,, jur ca exact asa a fost, eu chiar ma consum si in acest moment, cer doar pareri si sfaturi. Din alt motiv nu ne-am certat astazi. Exact asa s-a intamplat
Dar de ce sa imi faca chestia asta? Ca eu chiar nu l mint. Voiam o relatie serioasa cu el si sa fie bazata pe sinceritate
Pai nu, pentru ca el spune ca tine la mine. Azi zicea ca daca nu ma iubea nu mai statea d vorba cu mine, adica sa ma duca acasa. Dar asa isi arata el iubirea? Eu il imbratisez si el ma da la o parte chiar nu il inteleg
Pai chiar sunt baieti care si-ar dorii o relatie cu mine si sigur s-ar purta altfel
De ce iti face asta? Pentru ca nu te iubeste, te considera proasta, te considera fraiera si nu te doreste. Probabil si-a dorit doar sa faca sex cu tine si il enervezi. Are o viata a lui si nu te incadrezi in planurile lui. Nu ii pasa de tine decat ca sa aiba o fraiera cu care sa o faca. Stiu ca sunt dur, dar sunt absolut sigur ca asta e realitatea.Probabil chiar vorbeste cu prietenii despre cat de fraiera esti tu. NU VALOREZI NIMIC PENTRU EL. Probabil cainele lui e mai important decat esti tu pentru el. Deschide ochii mari ( beleste ochii ca altfel belesti... altceva).
PS: imi pare rau ca sunt dur cu tine...dar chiar imi doresc din suflet sa iti dai seama ce fel de om iubesti si sa iti gasesti cu adevarat dragostea.
Da normal ca iti zice ca tine la tine. Poate mai are nevoie de tine cand ii mai vine cheful
Vezi? Te faci ca nu stii,desi stii dar nu vrei sa te gadesti la asta.Cei care ti-au raspuns pana acum uita ca ei stiu doar ce spui tu,dar si ei isi pot da seama ca ceva nu se leaga. La cum ai explicat tu rezulta ca prietenul tau are probleme cu capul,dar eu cred ca tu esti vinovata si ca minti prin faptul ca nu ii spui tot,sigur simti undeva ca ai un adevar nespus dar nu vrei sa renunti la tine si sa-i spui. Omul ala simte cu adevarat pentru tine si tu nu ai puterea sa-ti recunosti ca ai lucruri pe care nu i le-ai spus niciodata. Calca-ti peste inima si spune-i ce nu i-ai spus si ce,probabil, nu ai mai spus nimanui (nu e chiar asa prost cum il crezi tu si sigur ti-a cerut si el sa fii sincera cu el). Daca nu, ar trebui sa fie cel mai mare prost sa accepte ca iubirea dintre voi sa fie manjita de tine prin faptul ca nu esti sincera 100%,de fapt,asta si e problema,nu mai suporta sa se lase calcat in picioare de ce faci,tradezi tot ce aveti. Atat iti spun eu,chiar daca tu crezi ca nu o sa te mai iubeasca, arunca-te in prapastie si fii sincera cu el, altfel o sa-l pierzi sigur.Nu esti in stare sa spui lucruri naspa despre tine ca te iubesti prea mult si pe el il consideri un prost, meriti sa il pierzi. Altceva nici nu mai raspund pe subiectul indiferent ce ai tu sau altcineva de zis ca m-am enervat. Oricum degeaba vorbesc ca nu are nici un efect asupra ta.Esti un caz hopeless.
SUnt de acord cu ce zici fara faptul ca vb cu prietenii lui de mine si rad. Dar imi spune ca tine la mine,m-a prezentat parintilor lui, nu stiu ce sa mai cred nu ii inteleg comportamentul. Va multumesc frumos pentru sfaturi si scuzati-ma de stres. As vrea sa renunt la el, sper sa pot. Daca ii va pasa ma va cauta.
Nu, el ma face sa ma simt vinovata, da vina pe mine si ma face sa cred ca asa e. De aceea incerc sa ma sfatuiesc cu alte persoane care privesc din exterior.
Nu prea ai de unde sa stii ce face el cu prietenii lui. Dar nu trebuie sa iti mai pese de el. Vezi ca ai un mesaj privat. Imi pare rau daca te-am jignit cumva prin ceea ce am spus. Nu asta a fost intentia mea, doar ca mi-am pierdut putin controlul ( m-am enervat vazand felul in care iti face rau) Meriti mult mai mult, dar vei avea parte de ceva mai bun, doar daca esti pregatita sa cauti ceva mai bun. Sa ma tii la curent cu ceea ce faci te rog
Da,asta incerc sa fac. Dar nu pot iesi decat cu fete, daca ar fi sa vina si baieti.eu nu ies ca stiu ca il deranjeaza. Si am speranta ca o sa ma impac. Daca afla ca am iesit si erau si baieti, chiar daca n am nicio treaba cu ei, il deranjeaza. Inca nu pot sa ma simt libera,fac lucrurile tot gandindu-ma sa nu gresesc. De aceea incerc sa vorbesc cu lumea, sa cer sfaturi, pareri. Imi pare rau pentru tine.
Nu te inteleg, te enervezi aiurea. Nu am de ce sa mint, ce rost are sa spuneti voi despre el ca este nebun? Sau daca ma intelegeam bine cu el mai postam asa ceva? Eram acum cu el si ne intelegeam bine. Nici macar nu il cunoasteti sa spuneti ca ii fac o reputatie proasta. Am vrut doar sa explic exact cum a fost si sa mi se spuna ce as putea sa fac, atat
nici nu stiu cum sa reactionez maine daca ma suna, sa ma intalnesc cu el.
Simplu. Spune-i ca nu poti azi ca mergi undeva cu o prietena si nu o poti refuza ca -ai promis de mult timp. apoi incheie si convorbirea cu ceva de genul " hai ca am treaba putin, mai vorbim, pa pa" fara sa ii zici ca il iubesti sau alte cele... Daca te-ar iubii, chiar si un tip orgolios si mandru.ar venii el dupa tine.
Buna,cati ani ai? dar el? scuza-ma ca-ti spun esti usor naiva, nu o lua ca pe o jignire, e o constatare...nu trebuie sa umbli tu dupa el,ti-a prins slabiciunea ca-l vei ierta de fiecare data si de asta iti face asa,fii mai puternica in fata lui l-ai lasat sa-ti calce sentimentele in picioare, pune punctul pe i, ai sa vezi ca va fi altfel eu zic ca nu se va schimba acum ramane sa vezi ce va fi in viitor, daca acum dupa doar 4 luni de relatie iti face asa ce va face dupa mai mult timp nu ai ce sa faci cu un asemenea om langa tine clar nu te iubeste,ori cat ai vrea sa vezi tu ca are sentimente pentru tine nu le are...un barbat care iubeste o femeie nu se comporta asa cu ea, mai ales sa fie violent, fa-ti o alta relatie cu el nu ai nici o sansa asa iti va face mereu, nu are rost sa-ti pierzi timpul langa el, te pup
WOW! draguta acum fara suparare fara nimic iti zic am avut si eu un prieten gen prietenul tau.si mam desp de el dupa jumatate de an pentru ca abia att mi-am dat seama k isi batea joc de sentimentele mele. sfatul meu e ca sa te desp de el stiu ca o sa doara dar nu meriti s suferi pentru unu ca el.:X asa ca baftaa in continuare nu e ultimul.:X