Ca am uitat sa scriu. El s-a fiert pe ea de la interviu și îmi tot vorbea de *Ana. Ca e frumoasa ca e tânără (19 ani) ca e smart. Mesajul de la ea către mine a fost ceva de genul : Nu scapi! Mi-ai pătat imaginea în fata celor de la muncă. Sa te păzești fata mea. Spre deosebire de tine am 19 ani, diferența de 10 ani între noi. Pot sa fur și f#t pe cine vreau eu.
Troll!
Poveste patetica, inventata fara logica si credibilitate.
mai lasa-te de inventat povesti care nu fac sens in nici un fel.
Habar nu ai tu ce inseamna sa semnezi un contract de munca si confidentialitate in care NU ai voie sa trimiti emailuri persoanle, spam, sex tape si alte porcarii colegilor de servici si nici folosii sistemul de la servici pentru interes personal ca poti fi actionat in judecata de catre companie.
Rusinos, sa afirmi ca esti ditamai femeia... dar sa vii cu povesti patetice de 2 lei!
Ai fost curajoasa cand ai ales sa-i strici imaginea tipei. Din pacate iti poate face plangere pentru asta.
Cine a zis ca respectivul mesaj a fost trimis de pe vreo aplicație legata de job? Exista Facebook, Instagram, Telegram și ce mai vrei. Legat de relații sexuale și job pe la corporații se poarta. Ce legătură are contractul cu fututul
?
Băieții vorbesc . Am mai avut un job acum vreo trei ani și una dintre colege a lipsit vreo 45 de minute împreună cu un tip de la un departament. A doua zi știa toată firma de asta după ce a povestit, evident după tipa și-a dat demisia
Atunci ce sens a avut sa mentionezi corporatia unde s-a angajat si restul?
Chiar nu vad legatura cu firma pentru care lucreaza de ce o implici in asemenea scandaluri mizerabile?
Daca iubitul tau si-a dat datele personale si Fb-ul la colega lui, atunci este 100% vina lui si lui trebuie sa-i tragi suturi in fund, nu acelei femei.
Nu va mai legati de cine nu trebuie, fiindca curvarul este ala de langa tine...nu alti din afara.
vezi poate te alegi si cu dosar penal daca faci defaimare si alte chestii publie.
În epoca de glorie a revistelor pentru adulți, poveștile astea începeau cu "Dragă Penthouse..."
Inxa mai este prietenul tau? Ce prieten este acela care te inseala? Cauta-ti unul care te respecta
Povesti de copii mici...
In corporatii exista un cod de etica si personal desemnat la care s-a reclami orice problema de genul.
Nu iti afla nimeni Facebook fara sa il da-i si categoric nu poate nimeni trimite asa ceva pe teams ( folosit in corporatii). Atata timp cat nu accepti topic-uri de genul, nu o sa ai parte de ele, mai ales in afara chatului de munca.
Povestea ta nu pare deloc reala oricum...Iti recomand sa te angajezi la o corporatie, poate reusesti sa scrii ceva mai credibil.
Deci : în momentul în care au fost selectați el și colegii lui, HR-ul a făcut câte un grup de comunicare pe Telegram. Grup separat unde se discuta chestii legate doar de munca și încă un grup pentru socializarea între ei unde au fost rugați sa lase fiecare numele de Facebook, Instagram și adresa de mail personala. Îți spun ce am găsit scris în telefonul lui. Eu doar am încercat sa port o discuție civilizata cu respectiva domnișoară pe Facebook. Nu eram nebuna sa distribui pozele sau filmarea trimisa lui. Ce s-a întâmplat de au aflat toți de aventura lor nu știu. În 2018 am fost într-un teambulding în Olanda, compania la care lucram atunci fiind de acolo. Ce au putut sa facă acolo nu îți descriu având în vedere ca personalul hotelului a chemat politia. Băuți, drogați, mulți dintre colegi (fete și băieți) aveau acasă un copil sau pe cineva care sa ii aștepte, iar după întoarcerea de acolo s-au aflat astea multe dintre ele ajungând la urechile celor rămași acasă.
Fostu' s-a combinat cu fata respectiva din câte am înțeles ca la o săptămână să mă sune și sa îl iert ca aia era căutată non-stop la telefon de către diverși indivizi și ca a doua zi la munca venea rupta în gură.
Deci aia nu are vina ca are bărbat acasă, dar își arata p#zda unui necunoscut? Nu îl apar nici pe el, dar sa fim serioase. Înțeleg un flirt mic sau o privire aruncata către un om, dar sa faci astfel de chestii cu unul pe care îl cunoști de putina vreme. Sau probabil asta faci și tu și ți se pare normal, iartă-mă ca zic.
Vina aleia o are fata de barbatul ei, nu fata de tine sau altcineva.
Nu te mai uita in alta parte ca vinovatul este 100% ala de langa tine!
Rupe-i aluia puta sau parul din cap si nu mai comenta aiurea, ca ala de te iubea si te respecta nu se ducea cu altele.
Vezi tu, diferenta dintre mine si tine este ca eu sunt femeie maritata, serioasa, care stie sa-si tina barbatul acasa, nu ca tine o concubina/amanta care s-a implicat intr-un amantalac cu un barbat oarecare. Ala nu are nici o obligatie fata de tine, ca-i doar un amant, azi cu tine, maine cu alta.
Legal nu are nici o raspundere fata de tine, ca nu-i insurat cu acte, poate o raspundere morala, dar nah, daca-i curvar din fire, atunci merge unde i se deschide usa, la fel ca si tine, ca si tu esti in aceeasi oala.
Vai de gura ta spurcata si otravita!
Bine-ti face ala ca nu te mai vrea, ca asa otrepa nu ar tine nimeni la usa!