| Alexa00001 a întrebat:

Ma numesc Alexa si as dori sa va intreb... atata timp cat am varsta de 19 ani si prietenul meu la fel si vreau sa ma mut la le... mama mea poate sa ne faca rau daca vine cu politia la usa? Atata timp cat amandoi suntem majori? Sau poate sa ii faca vreau rau prietenului meu?

13 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Atata timp cat esti majora mama ta nu poate face nimic, iar politia nu se baga!
Dar ar bine totusi sa ai discutie cu mama ta in acest sens!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Chiar esti majora si pui intrebarea asta?

| yonutzBT a răspuns:

Atata timp cat tu inca depinzi de parinti (nu esti pe picioarele tale nu ai un servici si nu poti sa te intretii singura) ar trebui sa ii respecti si sa nu pleci la prietenul tau. Eu daca as fi fost prietenul tau nu as fi fost de acord cu chestia asta. Esti inca mica ca sa faci pasul asta si gandeste te bine ca lucrul asta o sa ii raneasca foarte mult pe parintii tai. Ce ai avut o copilarie de cosmar si din cauza asta te muti la primul baiat care iti iese in cale? WRONG DIRECTION. Cel mai bine ar trebui sa vorbesti cu parintii tai si vei vedea ca am dreptatehappy. Referitor la urmatoarele intrebari parintii tai nu au cum sa intervina cu ajutorul politiei deoarece amandoi aveti peste 18 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poate sa va faca nimic.
Macar bani de anticonceptionale aveti?

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Nu poate sa faca absolut nimic. Persoanele majore decid singure pentru soarta lor. E nevoie sa-ti mai zic ca ar fi o tampenie sa te muti de la varsta asta cu cineva? Ai rabdare sa iesi macar din adolescenta...

| mona a răspuns:

Nu poate atat timp cat amandoi sunteti majori

| Alexa00001 explică (pentru suntserios):

Da am intrebat pentru ca nu vreau sa patim nimic doar vreau sa ne lase in pacewinking

| Alexa00001 explică (pentru yonutzBT):

Stiu la ce te referi asta mi-a spus si verisorul meu dar sincer nu mai suport scandalurile si comportamentul mamei mele fata de mine... sad

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu poate face nimic mama ta însă eu te întreb din ce trăiți?
Pa, pa.

| PedoBarbie a răspuns:

Dacă sunteţi majori poliţia nu se bagă.

| sofisis a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Astea sunt detalii draga Legiuitoare... laughing
On topic : legal nu va poate face nimic. Scandaluri si stresuri poate insa, cu siguranta.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru sofisis):

Bună.
Atunci îți meriți pe deplin soarta!
Pa, pa.

| yonutzBT a răspuns (pentru Alexa00001):

Inteleg. In toate familiile sunt divergente unele mai mici altele mai mari, dar totusi gandeste-te bine inainte sa faci pasul asta care o sa ti se schimbe viata radical (in bine sau in rau). Cel mai bine e sa ai o discutie amiabila cu mama ta si garantez ca o sa te inteleaga si schimba-ti mentalitatea asta ( sa da i birt cu fugitii cand da i de greu) In viata o sa ti se intample multe chestii frumoase sau urate daca vei continua asa ce vei face cand te vei confrunta cu ceva nasol? Sper sa ti fi fost de ajutor.