| Dydydodo a întrebat:

Ma numesc M... si va rog sa cititi mesajul pana la capat este lung insa doar asa puteti sa intelegeti.
Imi place de un baiat pe care il cunosc de cand eram mici (cam 2 ani aveam eu si el 3-4 cand neam cunoscut ) Ei bine am crescut aveam fiecare o varsta mai mare acum 2 ani el vorbea des cu mine si imi spunea ca sunt draguta, vorbeam in fiecare zi pe mess imi cerea poze cu mine, imi trimitea mereu kiss si intr-o zi mi-am dat seama ca ma place insa eu nu tineam in felul acesta la el tineam ca la un prieten, nu am mai vorbit asa de des si intr-un final am ajuns sa ne ignoram complet (mai mult el pe mine) din 2 buni prieteni am ajuns 2 straini. Insa cam acum 1 an o prietena de-a mea (c. m. b. p mai exact) sa intragostit de el iar eu am sustinuto pentru ca nu aveam dc sa nu o fac pentru ca nu il placeam, am avut curiozitatea de a afla dc ii place de el si mi-a spus. "Pentru ochi lui cu o nuanta de verde criminala, pentru parul lui perfect, stilul sport, sufletul bun etc..." si cand mai stateau baieti in gasca am fost si eu cu verisoara mea care este placuta de toti si am fost atenta sa ii remarc calitatile si am descoperit ca era genul meu era exact ca mine si mi-a placut i-as fi spus daca totul ar fi fost ca la inceput sa vb des... am mai fost indragostita de baieti insa nu asa mult 1 an ci 1 maxim. Vreau sa imi spuneti cum pot face sa il fac sa ma mai placa iar va rog sugestii dau funda la pers care a dat cele mai bune si functionabile sugestii.

Răspuns Câştigător
| ĤĔĹĹŐРĨŚŚŶ a răspuns:

Pai ar trebui sa discutati amn2 si sa clarificati treburile, sa ii spui tu ca la inceput cand el te-a placut tie nu ti-a placut de el dar dupa ca ti-ai dat seama cu adevarat de sentimentele care le aveai pentru el. Cel mai bine sa ii spui sa va inalniti numai voi doi si sa clarificati situati si poate ca e ar mai avea un sentiment de dragoste fata de tine.Succes,Sper ca ti-am fost de ajutor

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai... imi pare rau da daca nu o sa te placa el k asa a fost sa fie, nu cred ca o sa poti sa'l faci tu sa te placa. Dragoste cu de'a sila nu se poate. Imi pare rau, stiu cum e sad

| Olivia_Ivan_1997 a răspuns:

Stai dar el o place pe prietena ta? daca nu atunci vorbeste cu el imbracate super tare fa-ti parul vorbeste cu el tu il cunostii bine asa ca stii ce ii place daca nu merge uite id-ul meu: olivia_miss_blue@yahoo.com daca nu merge intra pe mess si o sa te ajut! big grin

| Robertutzuu a răspuns:

Sincer si mi-e mi-a placut de o fata vb foarte mult cu ea insa ea mereu imi zicea ca ii sunt ca un frate nimci mai mult. Am ramas prieteni dupa am inceput sa nu mai vb cu ea insa acum avem o prietenie stransahappy si in cazul tau nu stiu ce sa zic e foarte greu ca un baiat sa sufere dupa tine apoi u brusc sa il iubesti...
Parerea mea sa iti iei mult tupeu si sa-i zici ca iti place de el din astea... insa nu cred ca va reactiona prea pozitiv dar sti incercarea moarte n-arewinking.

| Olivia_Ivan_1997 a răspuns:

Sper sa te fii ajutat big grin tongue straight face big grin big grin big grin

| Andreeeeeaxd a răspuns:

Pai fi draguta cu el, ajuta-l cand are nevoie si mai multe lucruri dragute!
Sper ca vei reusiwinking

| SIsi321j a răspuns:

Nu ii fa cunostinta cu alte fete, incearca sa fi tot timpul pe langa el, sa fi draguta cu el, blanda, incearca sa comunici cu el, fa-l sa te placa nu doar prin frumusete pentru ca, poate nu ii place parul tau, ochii, stii cum se spune, gusturile nu se discuta, incearca sa-l vrajesti prin umorul tau sau prin blandetea ta happy incearca sa il saluti tot timpul cand il vezi sau incearca sa il intrebi dupa un timp daca ii mai vrea sa fiti prieteni... incearca sa il distragi cand vorbeste cu o alta fata, dar sa nu para ca esti geloasa... sper sa te ajute raspunsul meu happy happy happy :p

| CityOfSatan a răspuns:

Vreau sa fiu realista si sa nu iti dau sperante desarte.Nu cred ca se mai poate face nimic, ai avut sansa, si ai ratat-o! Mai exista si alti baieti:*

| Dydydodo explică (pentru CityOfSatan):

Mda .....Ai dreptate (...). Chiar azi mi-a dat si ig pe mess, si cand ma vede ma ignora. Nu stiu ce care cu mine nu-s dujmanul lui nu i-am facut nimic dar matrateaza cu ura.

| esco a răspuns:

Fa cum iti spune inima!

| CityOfSatan a răspuns (pentru Dydydodo):

Sa nu o iei ca pe o dezamagire.Ia-o ca pe o experienta de viata! Vei da de altii mai buni!:*