| Cazian a întrebat:

Bună, mă văd cu o fată de ceva vreme, ideea e ca îmi arată ca mă place, îmi gătește, e grijulie. Dar ca îmi zice ca o caută nu un băiat de a ieșit cu el, și azi când m-am văzut cu ea a sunat-o unu, și mi-a arătat. Și am întrebat-o dacă mai se vede cu alții si dacă mai vorbește cu altcineva, și mi-a zis ca nu, doar cu prieteni de m-am întâlnit cu ei. Dacă avea ceva de ascuns eu zic ca nu-mi arată, nu? Plus ca ne înțelegem bine și i-am zis de relație și din astea, doar ca a zis ca nu știe, și se mai gândește. Adică eu am fost obișnuit așa ca fetele să-și dorească o relație cu mine, așa după 2-4 ieșiri, am impresia ca asta se lasă greu. sau ca nu s-ar băga așa într-o relație. Sfaturi?

5 răspunsuri:
| Kiran a răspuns:

Salut, ai incredere in ea si ce iti spune / arata, totodata putea sa iti spuna direct ca nu e treaba ta cine o suna. Daca chiar te mistuie gandul ca exista ceva secret in trecutul ei poti cerceta in taina, pana la urma o faci nu doar pentru tine, ci si pentru ea, sa cunosti anumite lucruri ce pot deveni oricand slabiciuni si sa puteti forma un "voi".

| Recedaniel4 a răspuns:

Incearca cu ea daca merge continui cu ea, daca nu te desparti de ea

| Kufu95 a răspuns:

Dubioasă treaba că s-a sărutat cu altcineva, mai vezi dacă mai face asta și cu alții băieți, că atunci e clară treaba, nu e de tine.

| Cazian explică (pentru Kiran):

Treaba e ca a avut un trecut mai aventuros, din cate mi-a zis nu a înșelat cand a fost in relație da a avut mai mulți bărbați la pat, peste 10. Și ce să zic nu pot sa bag mâna în foc pentru ea să zic ca am nu știu ce mare încredere în ea.

| Kiran a răspuns (pentru Cazian):

Stiai raspunsul pana acum si ne intrebi pe noi, personal nu te certa pe ea, ofera-i incredere si ramai un stalp de sustinere pentru ea si concomitent asigura-te de ce a "scris" acest trecut cu toti acesti barbati, mai pe scurt afla motivele din spatele faptelor si dupa ce esti sigur de raspunsuri, treci la etapa unde te gandesti daca le poti "lecuii", ca fata sa ramana a ta din propria ei dorinta. Succes!