| Cazian a întrebat:

Bună, mă văd cu o fată de ceva vreme, ideea e ca îmi arată ca mă place, îmi gătește, e grijulie. Dar ca îmi zice ca o caută nu un băiat de a ieșit cu el, și azi când m-am văzut cu ea a sunat-o unu, și mi-a arătat. Și am întrebat-o dacă mai se vede cu alții si dacă mai vorbește cu altcineva, și mi-a zis ca nu, doar cu prieteni de m-am întâlnit cu ei. Dacă avea ceva de ascuns eu zic ca nu-mi arată, nu? Plus ca ne înțelegem bine și i-am zis de relație și din astea, doar ca a zis ca nu știe, și se mai gândește. Adică eu am fost obișnuit așa ca fetele să-și dorească o relație cu mine, așa după 2-4 ieșiri, am impresia ca asta se lasă greu. sau ca nu s-ar băga așa într-o relație. Sfaturi?

9 răspunsuri:
| Kiran a răspuns:

Salut, ai incredere in ea si ce iti spune / arata, totodata putea sa iti spuna direct ca nu e treaba ta cine o suna. Daca chiar te mistuie gandul ca exista ceva secret in trecutul ei poti cerceta in taina, pana la urma o faci nu doar pentru tine, ci si pentru ea, sa cunosti anumite lucruri ce pot deveni oricand slabiciuni si sa puteti forma un "voi".

| Recedaniel4 a răspuns:

Incearca cu ea daca merge continui cu ea, daca nu te desparti de ea

| Kufu95 a răspuns:

Dubioasă treaba că s-a sărutat cu altcineva, mai vezi dacă mai face asta și cu alții băieți, că atunci e clară treaba, nu e de tine.

| Cazian explică (pentru Kiran):

Treaba e ca a avut un trecut mai aventuros, din cate mi-a zis nu a înșelat cand a fost in relație da a avut mai mulți bărbați la pat, peste 10. Și ce să zic nu pot sa bag mâna în foc pentru ea să zic ca am nu știu ce mare încredere în ea.

| Kiran a răspuns (pentru Cazian):

Stiai raspunsul pana acum si ne intrebi pe noi, personal nu te certa pe ea, ofera-i incredere si ramai un stalp de sustinere pentru ea si concomitent asigura-te de ce a "scris" acest trecut cu toti acesti barbati, mai pe scurt afla motivele din spatele faptelor si dupa ce esti sigur de raspunsuri, treci la etapa unde te gandesti daca le poti "lecuii", ca fata sa ramana a ta din propria ei dorinta. Succes!

| Cazian explică (pentru Kufu95):

Nu mai spama vere ca nu am
Scris de sărutat

| Kufu95 a răspuns (pentru Cazian):

Asta nu se numește spam și într-adevăr e greșeala mea, am crezut că în loc de sunat scrie sărutat, întreab-o scurt ce simte și dacă îți spune că te vede doar ca pe un prieten, nu ai decât să respecți decizia, rămâneți prieteni și poate vei întâlni și alte fete. Poți tu să faci ce vrei, dacă ți-a spus că nu te vede ca pe un iubit, nu ai nicio șansă.

| Adry05 a răspuns:

Eu cred ca te place într-un fel dar nu foarte mult, mai mult în ideea că vede potențial în tine dar ori încă nu e atrasă, ori e genul care se atașază în felul ăsta mai greu. Posibil și să fie genul care dacă îi dai mult prea multă atenție și validare din prima să fie mai retrasă și cum o ignori puțin să înceapă să te caute. Eu zic să te distanțezi un pic o zi-2 să vezi cum reacționează. Vezi dacă te caută după astea, și dacă nu, scrie-i tu și vezi dacă e deranjată și în ce fel

| MountainRiver a răspuns:

Când mă gândesc că voiam să răspund printre făcutul de fișe pentru elevii mei, că am citit în mare întrebarea și simțind că ar fi despre suflet și sentimente umane, eram gata să răspund, căci tot ce e despre suflet și complexitatea vieții era plăcerea mea, dar până să aud replica: "asta se lasă cam greu".
Dacă ești elev sau student, îmi pare rău că sunt o profă feministă, dar sunt.

Te întreb acum, fără a-mi da mie răspunsul (nu eu îl caut)... tu chiar o placi pe fata aia și-ți dorești ceva serios cu ea?! Sau îți dorești doar "să se lase mai ușor pentru tine?" E o mare diferență.
Nu zic, că na, poate e așa cum spui dumneata, fata e mai aventurieră, însă dumneata știi ce-ți dorești?! Dacă o placi pe bune sau ajungi tot la acea replică, pe care eu una nu am înțeles-o niciodată la acești tineri, dar mă rog, fiecare cu replica lui. Însă trebuie să știi ce-ți dorești cu adevărat dumneata, dar mai ales dacă ai dovezi cumva că fata e mai aventurieră, dacă-ți dorești o astfel de fată sau o poți accepta, iar dacă răspunsul dumitale este da, atunci nu o mai poți critica sau judeca. Dacă o placi, o iei așa cum e.

Însă daca observ bine, spui ceva de faptul că fata nu e hotărâtă dacă își dorește o relație cu dumneata și să înțeleg că pe tine, asta te doare?! Dar totuși spui și ceva de faptul că fata ți-ar găti sau e grijulie cu tine?! Păi din moment ce o fată (deci vorbim de o fată adolescentă, tânără, nu de o femeie, ok?!) face toate astea deja pentru tine, eu zic că oricum pentru ea ești special. Însă poate fata nu dorește să se grăbească sau nu dorește să "se îngrădească" numind ceea ce voi aveți "relație" ci poate vrea să meargă în ritmul ei. Apoi mai poate fi și trauma, ceva din trecutul ei care a făcut-o să nu dorească sau să-i fie frică să-și asume ceva de calibrul unei relații serioase, însă din ce expui tot dumneata aici, eu nu văd o fată care "se lasă greu" sau o fată nu știu mai de care, ci o fată care în primul rând te consideră amicul ei și se simte bine în preajma dumneata așa cum ești și vrea să te cunoască mai bine. Iar dacă dumneata nu poți aștepta, asta e problema dummeata, nu a ei.
P.S. ai spus că ți-a și arătat cu cine a vorbit și tot, asta înseamnă că nu are nimic se ascuns.