| Diia94 a întrebat:

Nici nu stiu cum sa incep, in capul meu sunt toate varza.
Cum sa zic tatal meu se crede sef, dar nu face nimic bun. Mama nu are serviciu si nu are nici o putere(observ ca nici nu vrea sa faca ceva habar n-am).
Faza e ca tata se crede foarte sus si domne nimeni numai munceste decat el.Tot timpul urla si nu dintr-un motiv anume, cauta el nod in papura, orice. Familia mea e ca un triunghi pot spune si fiecare in coltul sau.Am inteles,nu lucreaza mama(nu gaseste in tara,poate in strainatate are o oferta luna urm in fine)si din cauza asta el gaseste in fiecare zi motiv(ca sta acasa,nu face nimic(de fapt nu facem) )ca sa intelegeti mai bine e stilul acela de familie in care barbatul ordona,din cauza ca femeia nu are unde sa stea(si nu are niciun ajutor).Eh...ce sa va zic in septembrie ar pleca mama in Spania, eu nu vrea sa raman cu el acasa, voiam sa stau in gazda(dar se plateste si nu prea sunt bani). Mama pur si simplu fuge de intrebarile mele.Eu numai suport sa nu mi se raspunda, sa fiu lasata asa pur si simplu.rau e ca mai am un an de scoala ca altfel ma angajam undeva,faceam ceva dar nu pot. In casa asta numai e de stat plus ca eu nu suport sa tac si incerc sa ma abtin pe cat posibil(injura el injur si eu,stiu nu e bine). Presupun ca el are si vreo parasuta(scuzati expresia),in orice caz numai da bani, face tot felul de figuri doar ca sa ma enervez eu, nu stiu ce sa mai va zis,plus ca pe net e dificil sa scrii romane.straight face
Oricum eu cred ca are si probleme psihice,are iesiri ciudate nu stiu pur si simplu se schimba (in rau)numai judeca.

Chiar nu stiu ce sa fac, bani nu prea sunt (eu nu ma simt prea bine), mama nu face nimic si cand ma cert cu el pe buna dreptate ea nu ii zice nimicstraight face.
Ce as putea sa va mai zic...e foarte aiurea. Si in plus ca sa povestesc tot imi trebuie ore.
Ps: Nu-mi dati sfaturi precum"spalati rufele in familie" mi s-a mai spus.Multumesc daca ati citit tot. Sper ca ati inteles ceva, in mintea mea e haos...

32 răspunsuri:
| SerbanMarinEusebiu a răspuns (pentru devil2279):

Buna devil scuze ca iti zic asa dar asa ai zis ca te numesti uite eu te inteleg daca vrei uite ia id meu de mess clara.serban a da si ia-l si tu diia

| SerbanMarinEusebiu a răspuns (pentru Diia94):

Diia uite ia id meu de mess clara.serban te inteleg asa am s eu tatic dar rezist stii cum baga-ma in mess siti spun